Vineri, 23 august 2013 la ora 14:09

Copila mea, cât de tare vor suferi Creștinii pe măsură ce boala păcatului înghite lumea peste tot sub numeroase forme.

Acum se organizează o încercare de a șterge orice urmă a Creștinismului iar aceasta îmbracă multe forme. Veți ști aceasta când creștinilor li se va refuza dreptul de a-și declara în mod public loialitatea față de Dumnezeu, însă orice altă religie care nu provine de la Dumnezeu va avea acest drept. Acestor credințe li se va acorda mult sprijin atunci când ele vor milita pentru dreptate, în numele drepturilor lor cetățenești. Acest lucru va face să se răspândească și mai mult păcatele care îi sunt odioase Tatălui meu.

Oamenii vor fi obligați să accepte păcatul în țările lor iar când Creștinii vor obiecta în fața acestor legi, aceasta se va considera un afront. Creștinii vor fi văzuți ca fiind de dreapta, lipsiți de caritate, și fără interes față de drepturile umane ale altora. Fiecare trăsătură a sufletului, care ar fi de dorit, precum a lăsat Tatăl Meu, va fi folosită ca paravan în eforturile lor de a justifica aceste răutăți în națiunile voastre.

Atunci când boala trupului pune stăpânire pe o comunitate, ea omoară mulți. Dar după o perioadă de mare suferință și multe decese, comunitatea rămasă în viață devine imună la această boală. Păcatul va cauza boala trupului în multe națiuni, pe măsură ce Mântuitorul omenirii va pronunța judecățile Peceților iar acestea vor fi revărsate pe pământ de către îngerii Domnului. Mulți vor muri, ca ispășire pentru răutățile omului. Această purificare va continua până când nu vor mai rămâne decât cei care sunt imuni față de moarte, din pricina iubirii lor pentru Dumnezeu.

Creștinii vor suferi enorm în numeroase feluri. Credința lor le va fi luată, iar în locul acesteia ei vor asista la o urâciune. Suferința lor, care a început deja, este aceeași cu cea resimțită de Fiul meu în acest timp. Apoi ei vor trebui să asiste la o scenă uimitoare, căci atunci când anticristul se va anunța, el va declara că este un Creștin devotat. El va folosi multe citate din Biblie în discursurile sale către lume. Creștinii, obosiți de suferința lor de până atunci, se vor simți dintr-o dată ușurați. În sfârșit, se vor gândi ei, a sosit un om trimis de Sus ca răspuns la rugăciunile lor. Din gura lui el va scuipa multe cuvinte dulci și reconfortante și va apărea ca fiind un trimis al lui Dumnezeu deoarece va fi văzut reparând greșelile comise împotriva Creștinilor. El va construi cu grijă modul în care va fi perceput de către Creștini, mai ales de către Romano-Catolici, care reprezintă de fapt ținta sa principală.

Cu toți îl vor admira pe anticrist iar faptele și gesturile sale așa-zis creștine, ca și iubirea sa pentru Sfânta Scriptură, îl vor face dintr-o dată acceptabil în ochii multora. Va aduce toate națiunile împreună și va organiza ceremonii pentru alte religii și, în mod deosebit, pentru organizații păgâne, pentru ca acestea să conlucreze pentru a reinstaura pacea lumii. Va reuși să unească statele care până atunci se dușmăniseră. În țările sfâșiate de război se va așterne liniștea iar imaginea sa va apărea peste tot. Ultima mare realizare a sa va fi când va reuși să aducă toate națiunile pe care le unește sub auspiciul Bisericii Catolice și a tuturor celorlalte confesiuni Creștine. Această unificare va forma noua religie mondială unică. Începând cu acea zi, pe Pământ se va dezlănțui Iadul iar influența demonilor va fi la cel mai înalt nivel de la marele potop încoace. Oamenii vor fi văzuți adorându-L pe Dumnezeu în noua biserica a noii ordini mondiale unice și vor părea devotați în tot ce fac. Apoi, în afara bisericilor, ei se vor deda la păcat în mod fățiș, căci nici un păcat nu îi va face să se rușineze. Sub conducerea hipnotică a trinității false – treimea creată de Satana – ei vor pofti orice fel de păcat ca pe un mod de a-și satisface noul apetit dobândit.

Aceste răutăți vor include păcate trupești în care goliciunea va fi acceptabilă, iar omul se va implica în păcate trupești obscene, în locuri publice. Crimele vor fi la ordinea zilei și vor fi comise de către mulți, inclusiv de copii.

În multe Biserici Catolice vor avea loc venerații sataniste și liturghii negre. Avortul va fi privit ca o soluție pentru orice fel de problemă și va fi permis chiar până în ziua nașterii fătului.

Curând va deveni o infracțiune să manifești orice fel de devotament față de Isus Cristos. Dacă veți fi văzuți cu o cruce adevărată veți afla că ați comis o infracțiune, pentru că ați încălcat legea. Legea din țările voastre va deveni o lege duală – în care politica și religia se vor îngemăna în noua ordine mondială.

Această persecuție va însemna că mulți vor adora bestia fără să știe, și se vor infesta. Atât de tare se vor infesta încât vor ajunge să-și dea fratele, sora, mama și tatăl pe mâna autorităților, dacă aceștia rămân devotați Creștinismului. Copii, singura voastră speranță este rugăciunea, pentru a vă susține în această perioadă.

Vă îndemn să păstrați toate obiectele sfinte, rozariile, lumânările binecuvântate, apa sfințită, o copie a Bibliei și Liturghierul zilnic, ca și cartea cu Cruciada de Rugăciuni. Trebuie să țineți Pecetea Dumnezeului celui Viu în casele voastre și, dacă este posibil, chiar asupra voastră. Medalia Mântuirii, pe care v-am dat-o, îi va converti pe aceia care o poartă iar aceștia vor beneficia de Îndurare din partea Fiului Meu. Acum îți cer, copila mea, să fie făcută Medalia Mântuirii și să fie confecționat Scapularul Peceții Dumnezeului cel Viu.

Acest Mesaj este o avertizare din Ceruri cu privire la lucrurile ce au să vină. Trebuie să mă ascultați pe mine, Mama Mântuirii, acum când trebuie să vă conduc la Adevăr, pentru ca voi să rămâneți cu adevărat fideli Fiului Meu în toate timpurile.

Mergeți în pace, copilași, și stați liniștiți întrucât, din Îndurarea lui Dumnezeu, această încercare va fi scurtă. Încredeți-vă în mine, Mama voastră, căci eu voi fi mereu cu voi pe parcursul încercărilor voastre. Nu veți fi niciodată singuri.

Mama voastră, Mama Mântuirii