Vineri, 23 august 2013 la ora 15:00

Mult iubita Mea fiică, în timp ce oamenii se străduiesc să găsească un sens în disperarea la care sunt martori, să știți că toate aceste frământări trebuie să aibă loc înainte ca Eu să îi aduc pe toți cei care Mă iubesc la Locul Meu de Refugiu.

În curând veți ști Cine Sunt Eu, copii. Aceia dintre voi care nu sunt siguri în privința Mea vor vedea Adevărul în sfârșit și aceasta le va aduce o mare pace. Răul din lume sporește acum și treptat se așterne înșelăciunea. Trebuie să fiți puternici, vă implor, căci Eu aștept acum ziua când reînnoirea va începe și toți copiii Mei vor găsi pacea în Ziua în care iubitul Meu Fiu Se va dezvălui pe Sine.

Ceea ce trăiți acum este o bătălie între Ierarhia Mea Cerească și satana cu toți demonii săi. Este înfricoșător și foarte trist pentru mulți dintre voi, însă să știți că Eu voi interveni pentru a vă ușura durerea. Să știți că voi sunteți ai Mei și Eu voi aduce pace lumii, când o voi scăpa de infestare.

Copii, mai este puțin timp până la Măreața Zi și, deși mai trebuie să se întâmple încă multe lucruri, dacă Numele Sfânt al Fiului Meu va fi sfâșiat în bucăți, acestea se vor desfășura cu repeziciune. Trebuie să priviți cu încredere în viitor, pentru că el este o bijuterie strălucitoare de o asemenea măreție încât, în Ziua când veți intra în Noua Eră de Pace, veți fi uitat de persecuția pe care lumea a suferit-o din partea celui rău. Voi trebuie să faceți așa cum Fiul Meu vă instruiește. Trebuie să rămâneți calmi pe măsură ce Pecețile vi se dezvăluie, căci este spre binele vostru și al acelora pentru ale căror suflete vă rog să cereți Milostivirea Mea.

Dacă rămâneți credincioși Poruncilor Mele și vă trăiți viețile în uniune cu Fiul Meu, veți fi străbătut deja jumătate din drum. Dacă rămâneți ferm credincioși Sacramentelor și refuzați să participați la ritualuri păgâne care onorează fiara, atunci vă veți bucura de multe privilegii din partea Mea.

Mergeți acum și țineți minte că Eu Sunt Cel Atotputernic și că Puterea este a Mea. În curând voi distruge răul și vă voi dezvălui Noul Meu Paradis. Fiți răbdători. Aveți încredere în Mine. Urmați-l pe Fiul Meu și acceptați Darurile pe care El și iubita Sa Mamă, Preacurata Fecioară Maria, vi le aduc sub forma Rugăciunilor Cruciadei și a Medaliei Mântuirii.

În sfârșit, acceptați Pecetea Mea ca pe unul dintre cele mai mari Daruri pe care le-am oferit umanității de când i-am dăruit Viața. Eu dau Viață din nou cu Harurile Mele Speciale când țineți aproape de voi Pecetea Dumnezeului celui Viu. Toți cei care au Pecetea primesc un loc în Noul Paradis.

Vă iubesc, copii, dar Eu Sunt Tatăl vostru și trebuie să permit aceste încercări pentru că acestea Mă ajută să îi stârpesc pe cei care nu vor părăsi niciodată tabăra fiarei. În timpul pe care Mi-l petrec încercând să câștig inimile lor, se duce o bătălie îngrozitoare și plină de ură de către milioane de demoni și îngeri căzuți, chiar și pentru un singur suflet.

Mângâiați-vă cu faptul că Eu vă binecuvântez pe voi toți cei care sunteți puri și smeriți cu inima. Vă iubesc pe toți, deci nu trebuie să renunțați niciodată atunci când totul pare fără de speranță, pentru că Puterea Mea înseamnă că distrugerea răului se află sub Controlul Meu. Trebuie să vă puneți toată încrederea în Mine, în special în aceste timpuri, în care simțiți că Dreptatea Mea este aspră.

Tatăl vostru iubit, Dumnezeu cel Preaînalt