Miercuri, 11 septembrie 2013 la ora 16:30

Copila Mea, Inima Mea este unită cu cea a Preaiubitului Meu Fiu, Isus Cristos, în acest timp de mare durere, când persecuția tuturor copiilor Lui Dumnezeu este în creștere.

Fiecare persoană de pe lume, în special cei fără bani, influență sau posesiuni, vor suferi din cauza lăcomiei celor care controlează multe națiuni. Lucrarea Mea, de a-L ajuta pe Fiul Meu să realizeze ultima parte a Legământului Său de a salva umanitatea, a început să fie vizibilă în multe moduri. Prin Puterea Lui Dumnezeu, Eu îi voi îndruma spre Refugiul Protecției Fiului Meu pe toți cei răvășiți de durere din cauza suferinței din viața lor. Aceia dintre voi care trebuie să îndure asemenea sărăcie, foamete, chin, nedreptate – orice ar fi – veți fi mângâiați când Îmi veți cere să Mă rog pentru voi.

Aceia dintre voi care veți suferi din cauză că Îl mărturisiți pe Isus Cristos, Salvatorul omenirii, veți fi întăriți și mai mult în aceste vremuri, dacă Îmi cereți să vă ajut. În curând se va vedea cea mai mare nedreptate făcută în Biserica Fiului Meu, unde atât credincioșii obișnuiți, cât și slujitorii sfințiți vor fi acuzați de nesupunere față de Învățăturile Lui Isus Cristos.

Vi se va cere să depuneți un jurământ – va trebui recitat precum Crezul Apostolic – ca să vă declarați supunerea față de o formă alterată de adorare a lui Dumnezeu. Angajându-vă prin acest jurământ, care nu este recunoscut în Sfânta Biblie, voi vă veți pune sufletul în mare pericol. Liturghia va fi schimbată și i se vor adăuga noi completări, în timp ce alte părți, recitate ani la rând, nu vor mai exista. Acest plan meschin va fi considerat a fi legitim, căci se vor lua toate atributele asociate Fiului Meu și se vor declara ca motive pentru aceste schimbări.

De aceea, aceia dintre voi care sunteți loiali față de Fiul Meu, veți găsi acestea ca fiind foarte îngrijorătoare iar sufletele voastre vor suferi foarte mult. Și în timp ce voi veți continua să-L slăviți pe Fiul Meu, veți fi batjocoriți pentru că nu veți recunoaște noua interpretare a Catolicismului și a Creștinătății. Niciodată să nu vă pierdeți curajul în timpul acestor încercări, căci voi, dragi copii, sunteți în grațiile lui Dumnezeu iar El va rămâne cu voi până la sfârșit.

Niciodată să nu vă îndepărtați de Adevăr. Niciodată să nu credeți nimic din ceea ce nu a provenit de la Dumnezeu.

Mama voastră preaiubită, Mama Mântuirii