Marți, 10 septembrie 2013 la ora 23:45

Mult iubita Mea fiică, nu știi că pe măsură ce voi urmați Mesajele Mele, veți fi tot mai hărțuiți de către cei care vor să amuțească Vocea Mea?

Pe măsură ce, la Porunca Preaiubitului Meu Tată, Misiunea continuă, vor fi făcute toate eforturile, în special de către cei din Biserica Mea de pe Pământ care se opun acestor Mesaje Sfinte, ca să vă forțeze să vă opriți și să nu le mai urmați. Aceste obiecții se vor intensifica și vor fi folosite, pentru a înăbuși Vocea lui Dumnezeu, toate variantele logicii sofisticate, ale negării arogante a Adevărului și ale teologiei falsificate.

Cu cât mai tare sunteți urâți, discipolii Mei, cu atât mai mult sunteți iubiți de Dumnezeu, pentru că doar cei care Mă urmează și își trăiesc viața conform Învățăturilor Mele vor suferi astfel. Dacă sunteți glorificați, favorizați și aleși de lume ca și cum ați fi sfinți în viață, iar căile voastre sunt considerate public a fi fără vină sau greșeală, atunci voi nu sunteți aleși de Dumnezeu, pentru că sfidați ceea ce se așteaptă de la slujitorii lui Dumnezeu. Dacă nu exprimați Adevărul și răstălmăciți Adevărul Meu ca să vă înălțați pe voi înșivă în ochii lumii, veți fi dați la o parte în timp ce Eu îi voi căuta pe adevărații Mei slujitori.

Adevărații Mei slujitori Mă iubesc și sunt mișcați de Duhul Sfânt. Durerea lor, care este exprimată în ochii lor pentru că ei suferă cu Mine, poate fi văzută clar de către cei care, și ei, au primit Darul Duhului Sfânt. Niciodată aceste suflete pure nu îi vor condamna pe alții și nici nu vor încerca să împiedice Cuvântul lui Dumnezeu, pentru că ei nu pot să facă așa ceva.

Voi trebuie să vă rugați cu stăruință în acest moment – voi toți – deoarece acești slujitori sfințiți ai Mei sunt atacați din cauza Mea. Eu sunt alături de ei, însă mulți vor eșua și se vor prăbuși sub presiunea de a rămâne tăcuți atunci când vor fi forțați să prezinte turmei lor doctrina mincinoasă care urmează să apară.

Al vostru Isus