Sâmbătă, 14 septembrie 2013 la ora 03:00

Mult iubita Mea fiică, Eu Sunt Glasul pe care îl auziți în mijlocul vostru și Care încearcă să Se facă auzit printre acei lideri care răspândesc apostazia și care stăpânesc asupra celor patru colțuri ale Pământului.

Doctrina întunericului – marea apostazie, care va izbucni din interiorul Bisericii Mele – se va cobori foarte curând precum o ceață mare și densă asupra tuturor Creștinilor care nu bănuiesc nimic. Planul de a înăbuși Adevărul a început și în curând versiunile deformate ale Doctrinei Mele Sfinte vor deveni clare pentru cei mai mulți dintre voi. Dar, în timp ce ei vor vinde Adevărul pe minciună, Duhul Sfânt se va ridica împotriva dușmanilor Mei. Lumina Mea va fi încă vizibilă în mijlocul întregii confuzii pe care liderii celei mai mari apostazii a tuturor timpurilor o vor aduce asupra lumii. Ei nu se vor odihni până când lumea nu se va manifesta ca și cum ar fi păgână, fără dragoste pentru Mine, Isus Cristos.

Lumea laică [seculară] va fi considerată cea dreaptă, cea în care fiecare om va fi încurajat să își urmeze propriile pofte și dorințe. Se vor face toate eforturile pentru a stinge Prezența Duhului Sfânt. Ei vor nega Suferința Mea pe Cruce și semnificația necesității de a obține salvarea, chiar dacă ea este dată tuturor celor care se răscumpără în fața Mea și care cer Milostivirea Mea. Ei nu numai că îi vor hrăni forțat pe copiii lui Dumnezeu cu minciuni despre Mine și Învățăturile Mele, ci îi vor și persecuta pe aceia care pun la îndoială astfel de minciuni.

Cei care se vor opune din interior conducătorului Bisericii Mele vor fi tratați cu cruzime și nu li se va arăta niciun pic de milă. Pe aceia dintre voi care acceptați doctrinele false ale celor care spun că reprezintă Biserica Mea și care știți în inima voastră că acestea nu ar putea veni de la Mine, Eu vă voi ajuta. Vă voi mângâia și vă voi îndruma. Voi nu trebuie niciodată să negați Adevărul sau să cedați în fața celor a căror poftă de putere îi va face să mintă în Numele Meu, ca să rămână în bună înțelegere cu dușmanii Mei. Credința voastră va fi cu adevărat pusă la încercare.

Eu vin acum să vă aduc Adevărul, doar pentru că vi se va refuza Adevărul. Când aceasta se va întâmpla, nu vi se va permite sa declarați Adevărul altor suflete care nu pot supraviețui fără el.

Rugați-vă pentru Milostivire față de propriile voastre suflete și ale acelora care vor fi induși într-o gravă eroare de către dușmanii Mei.

Al vostru Isus