Miercuri, 25 septembrie 2013 la ora 12:15

Copila mea, Răstignirea Bisericii Fiului meu de pe pământ a început cu adevărat, de ceva timp, și toate semnele au început să fie observate. Exact ca atunci când Fiul meu a fost pironit pe Cruce și doar unul dintre apostolii Săi a rămas cu El până la sfârșit, tot așa și acum, doar puțini dintre discipolii Săi de pe pământ vor îndrăzni să fie văzuți că apără Trupul Său Mistic de pe pământ când acesta va fi acaparat prin forță, persecutat și apoi anihilat.

Foarte puțini dintre cei care i-au jurat devotament Fiului meu au asistat la biciuirea Sa ori au mers alături de El urcând Muntele Calvarului. Numai patru discipoli loiali – verișoara mea Maria, Marta, Maria Magdalena și Ioan – au fost împreună cu mine, ca să mă susțină și să mă ajute în timpul agoniei mele, când am fost nevoită să privesc îngrozitoarea tortură a Fiului meu. Acum, mulți vor urma instrucțiunile Fiului meu din aceste sfinte Mesaje date lumii, însă numai câțiva vor fi destul de curajoși pentru a proclama Cuvântul lui Dumnezeu, în timpul crucificării Bisericii de pe pământ a Fiului meu.

Mare este durerea mea, pentru că toate aceste lucruri pe care eu le-am profețit în timpul aparițiilor de la La Salette și Fatima, se desfășoară acum în fața ochilor voștri ai tuturor, însă mulți dintre voi sunt orbi. Aceia dintre voi care ați petrecut timp în fața mea și ați venit la locurile mele preasfinte de pelerinaj, trebuie ca acum să veniți să îmi cereți mie, Mama voastră, să vă deschid ochii asupra Adevărului. Trebuie să îmi cereți să îi consacru Fiului meu inimile și sufletele voastre, căci altfel și voi Îl veți nega.

Mama voastră iubită, Mama Mântuirii