Luni, 30 septembrie 2013 la ora 15:45

Draga Mea fiică, trebuie să îi rog pe toți slujitorii Mei sfințiți să fie atenți la citațiile de participare la retragerea în meditație, care vor fi introduse pentru a îi convinge să accepte un nou jurământ de credință, care – dacă ei vor fi de acord să facă acest lucru – va face să devină fără valoare jurămintele sacre pe care Mi le-au făcut Mie, Isus Cristos.

Francmasoneria ecleziastică a ajuns acum la cel mai înalt nivel al puterii în interiorul Sfintei Mele Biserici de pe Pământ și va dicta în curând noua sa Liturghie, care va fi sfidarea Voii Mele Preasfinte. Creată de dușmanii lui Dumnezeu și deghizată ca o adaptare nouă care să convină puterii politice, care dorește să interzică creștinismul, ea va fi prezentată atât de repede încât mulți din Biserica mea vor fi uimiți. Ei vor fi îndurerați când vor vedea o astfel de urâciune, dar vocile slujitorilor Mei fideli nu se vor auzi în public, pentru că ei, masonii, controlează, pe toate căile, modul în care această nouă Liturghie va fi percepută. Fiecare obiecție ridicată în Diecezele din întreaga lume va fi respinsă și aruncată deoparte. Scuza va fi că Biserica trebuie să recruteze noi suflete tinere care s-au îndepărtat de ea. Ei vor spune că, printr-o nouă liturghie care să placă lumii laice, se vor converti mai multe persoane.

Oh, cât de înșelătoare va fi această urâciune și cât de mulți vor crede aceste minciuni, care îi vor îndepărta de Adevăr! Cartea Adevărului, prezisă de profetul Daniel, a fost dată pentru ca să nu uite copiii lui Dumnezeu Adevărul, atunci când ei se îneacă în minciunile care vor devora Biserica Mea de pe Pământ.

Acceptați Adevărul care v-a fost dat de către Biserica Mea de pe Pământ. Nu acceptați noile legi, pe care veți fi obligați să le adoptați în Numele Meu Sfânt, căci ele de fapt vor reprezenta un sacrilegiu.

Al vostru Isus