Miercuri, 02 octombrie 2013 la ora 22:15

Fiica Mea mult iubită, oamenii au o concepție complet greșită despre ceea ce-i face sfinți în Ochii Mei pe un bărbat sau o femeie.

Multor oameni din lume li se pare incomod practicarea Credinței Creștine atunci când vine vorba de rugăciune. Foarte mulți oameni buni și cu intenții bune consideră că este foarte greu să stai liniștit și să contempli în pace Marile Mele Lecții date lumii pentru a o face să înțeleagă ce anume se așteaptă de la ea. Eu nu am cerințe mari. Eu nu oblig sufletele să stea ore în șir înaintea Mea și totuși Sunt atât de fericit când sufletele umile fac acest lucru – însă se întâmplă atât de rar.

Astfel doresc să dezvolt o relație apropiată cu toți copiii lui Dumnezeu. Vreau doar să vă aud glasurile micuțe care Mă cheamă, atunci când doriți să vă împărtășiți gândurile personale, supărările, bucuriile, grijile, eșecurile și dorul vostru de Mine, pentru ca Eu să Mă pot face Prezent, iar voi să Mă percepeți.

Dumnezeu va permite să fie simțit acum în sufletele celor care Îl caută – prin Mine, unicul său Fiu - ca niciodată până acum în istoria lumii. Prin Puterea lui Dumnezeu, Tatăl Preaînalt, Eu vin chiar și înaintea celor mai josnici, celor mai nemerituoși, celor mai derutați, celor mai chinuiți spiritual, pentru a le oferi Darul de a fi martori ai Prezenței Mele. Cum fac acest lucru? Cum veți ști că Eu voi comunica cu voi? Întâi vă voi umple de lacrimile convertirii. Veți începe să simțiți o mare mâhnire pe măsură ce și voi veți trăi din nou Răstignirea Mea. Veți începe să vedeți viața, chiar și în situații cotidiene, prin Ochii Mei. Vă veți simți atrași de către alții care au fost deja înzestrați cu Darul Duhului Sfânt.

Eu nu îi aleg pe aceia despre care voi credeți să sunt mai demni, mai sfinți, mai binecuvântați, mai disciplinați decât voi. Eu Îi aleg doar pe aceia care vin la Mine în smerenie deplină, atunci când ei și-au abandonat cu bună știință propria lor voință liberă, pentru ca aceasta să poată deveni Voia Mea.

Dacă Mă iubiți cu adevărat, veți cunoaște adevărata pace. Dacă Mă iubiți cu adevărat Îmi veți spune:

Isuse, Voia Ta este tot ceea ce contează. Voința mea îți aparține. Dispune de ea după cum dorești.”

Când un suflet Îmi spune aceasta, el este cu adevărat un slujitor al Meu și este chiar motivul pentru care Eu pot salva restul sufletelor care sunt prea încăpățânate să recunoască însemnătatea de a fi în unire cu Mine.

Eu pot face multe lucruri și pot săvârși multe minuni atunci când voința liberă, dată fiecărei persoane de către Tatăl Meu, Îmi este oferită înapoi Mie, Fiului Său. Aceasta este cea mai mare forță, care va elimina puterea bestiei când ea va veni la putere. Veniți la Mine și oferiți Tatălui Meu voința voastră liberă, pentru a aduce libertate rasei umane. Vă rog să recitați această Rugăciune specială a Cruciadei:

Rugăciunea (123) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Darul voinței libere către Dumnezeu

"Preaiubitul meu Isus, ascultă această rugăciune rostită de mine, cel mai nevrednic suflet, și ajută-mă să Te iubesc tot mai mult. Isuse drag, prin voința mea liberă Îți ofer înapoi acest Dar, pentru ca eu să pot deveni slujitorul Tău umil și să rămân ascultător față de Voia lui Dumnezeu. Fie Voia mea, după Voia Ta. Porunca Ta înseamnă supunere față de fiecare dorință a Ta. Libera mea voință este a Ta, să faci cu ea ceea ce este necesar spre a-i salva pe toți oamenii din lumea întreagă care sunt separați de Tine. Îți ofer, spre slujirea Ta Preasfântă, acest Dar care mi-a fost dat la naștere. Amin."

Pe măsură ce începeți să Mă cunoașteți mai bine, veți înțelege mai bine urmatoarele două lucruri. Învățăturile Mele nu s-au schimbat niciodată. Eu iubesc toate sufletele.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Darul voinței libere către Dumnezeu
Rugăciunea (123) a Cruciadei de Rugăciune

Preaiubitul meu Isus, ascultă această rugăciune rostită de mine, cel mai nevrednic suflet, și ajută-mă să Te iubesc tot mai mult.

Isuse drag, prin voința mea liberă Îți ofer înapoi acest Dar, ca să pot... citește tot


Rugăciune de exprimare a iubirii adevărate pentru Isus
Rugăciunea (28) din Alte rugăciuni

Dacă Mă iubiți cu adevărat Îmi veți spune:

Isus @ 02 oct 2013, 22:15

Isuse, Voia Ta este tot ceea ce contează.

Voința mea îți aparține.

Dispune de ea după cum dorești.

Amin.