Vineri, 18 octombrie 2013 la ora 00:38

Mult iubita Mea fiică, marea Mea tristețe este dată de faptul că aceia care Mă iubesc pe Mine cel mai mult vor refuza în număr mare să audă Vocea Mea, acum când îi chem.

Chiar dacă Eu sunt singurul lor prieten adevărat, singura lor salvare, totuși mulți dintre ei vor ignora Avertismentele Mele. Chiar și aceia care îmi aud Vocea Mă vor ignora și vor respinge Cuvintele Mele, considerându-le erezii. Ei nu vor recunoaște timpurile în care trăiesc și își vor da seama de Adevăr doar în timpul Avertismentului. Până atunci, mulți dintre ei Mă vor fi blestemat și se vor fi îndepărtat atât de mult de Mine încât Eu nu voi mai putea să ajung la inimile lor sau să salvez sufletele lor.

Să nu subestimați ura pe care diavolul o are pentru Mine. El l-a trădat în mod îngrozitor pe Tatăl Meu iar pe Mine Mă detestă. Aceasta înseamnă că el urăște Biserica Mea și că bătălia finală se va duce între Biserica Mea de pe Pământ și demonii trimiși de satana. Această bătălie a început, și deja a furat dintre prea iubitele Mele suflete pe acelea care nu și-au dat seama cum îl ofensează pe Dumnezeu.

Când Prezența Mea este simțită printre cei care Mă iubesc – indiferent dacă ei cred în aceste Mesaje sau nu – curând Eu voi umple sufletele lor de cunoaștere prin Puterea Duhului Sfânt. Aceasta este Promisiunea pe care Eu o fac lumii. Eu niciodată nu vă voi abandona în voia puterii răului, pentru că vă iubesc foarte mult pe toți. Voi sunteți ca o bucată din Trupul Meu. Sunteți parte din Trupul Meu. Sunteți Parte din Mine.

Eu vă voi însoți, indiferent dacă vreți sau nu, până în Ziua cea Mare și voi lupta pentru a vă salva sufletele. Chiar daca voi Îmi veți întoarce spatele, Eu nu vă voi abandona, căci Sunt răbdător. Perseverența Mea și Divinitatea Mea sunt mai presus de puterea voastră de înțelegere. Voi nu trebuie să Mă uitați niciodată pe Mine, al Vostru Isus, căci Eu sunt mereu cu voi, așteptându-vă să veniți la Mine.

Mântuitorul vostru Preaiubit, Salvatorul Omenirii, Isus Cristos