Duminică, 10 noiembrie 2013 la ora 15:20

Copila mea dragă, rolul meu, ca Mamă a Mântuirii, este de a vă reaminti vouă tuturor ceea ce v-am spus de-a lungul secolelor: Iubiți-vă unii pe alții așa cum Fiul meu vă iubește pe voi. Arătați compasiune față de toți, și în special față de cei care vă persecută. Ascultați ceea ce le-am dezvăluit eu vizionarilor la La Salette și Fatima și analizați cu mare atenție. Voi ați înfăptuit foarte puțin din ceea ce v-am îndrumat eu. Atenționările mele au fost nesocotite, și acum consecințele faptului că ați ignorat ceea ce vi s-a dat vor deveni realitate.

Când Cerul dezvăluie mesaje pentru omenire, e ca și cum ar comunica cu o mare fortăreață de piatră. Unele dintre revelațiile date de mine au străpuns fortăreața și au fost ascultate, însă multe au fost pur și simplu înlăturate de către cei care au credință puțină, și astfel fortăreața a devenit impenetrabilă la intervențiile din Cer, care v-au fost date pentru a vă întări credința și a vă păstra în siguranță în brațele lui Dumnezeu.

Rolul meu de Co-Răscumpărătoare înseamnă că puterea mea împotriva diavolului a fost întărită, într-un mod care înainte nu îmi fusese acordat de către Dumnezeu. De aceea, acum este timpul în care toate devoțiunile către mine vor fi îndepărtate cu grijă de către dușmanii lui Dumnezeu. Când venerația față de mine este dată deoparte și cererea mea pentru a proteja țările împotriva comunismului este răstălmăcită, atunci înseamnă că dorința mea nu a fost îndeplinită. De acum încolo, eu voi fi o raritate în privilegiile oficiale care în mod normal mi se acordau mie, Maica lui Dumnezeu, în Bisericile Fiului meu de pe pământ. Puterea mea împotriva bestiei va fi ocolită prin îndepărtarea, din multe Biserici Creștine, a imaginii mele, a Preasfântului meu Rozar și a altor devoțiuni față de mine.

Apoi, din Templele lui Dumnezeu va fi îndepărtată orice urmă a Fiului meu Isus Cristos, în pregătire pentru fiara care va veni și va sta pe tron în templul cel mai înalt al lui Dumnezeu. Apoi, înțelesul adevărat al reconcilierii cu Isus Cristos va fi adaptat, și se va spune că nu mai este necesar să îi cereți lui Dumnezeu să vă ierte pentru păcatele voastre, dacă duceți o viață cuviincioasă. Oamenii vor începe să creadă în propriile lor opinii asupra a ceea ce îi face pe ei buni în Ochii lui Dumnezeu. Însă nu trebuie să uitați niciodată că mântuirea, acest Dar oferit fiecărui păcătos de pe pământ, nu poate fi a lor dacă ei nu cer mai întâi ca Dumnezeu să îi ierte. Acesta este esența Legământului care a fost câștigat pentru omenire prin moartea Fiului meu pe Cruce. Isus Cristos a câștigat pentru omenire mântuirea de păcat și Darul Vieții Veșnice. Pentru a primi acest Dar, fiecare dintre voi trebuie să îi cereți lui Dumnezeu să vă ierte pentru păcatele voastre.

Mântuirea este a voastră numai prin reconciliere cu Dumnezeu.

Iubita voastră Mamă, Mama Mântuirii