Duminică, 10 noiembrie 2013 la ora 15:00

Fiica Mea mult iubită, Dorința Mea este să îi adun pe toți copiii Mei împreună, foarte curând, pentru a fi martori ai Promisiunii Mele. Marele Meu Dar va veni în mijlocul unei teribile persecuții spirituale, când va fi negat tot ceea ce Sunt Eu. Vor fi prezentați lumii noi dumnezei, care de fapt nu există. Acoperiți cu o fațadă strălucitoare, ei vor fi inventați pentru a opri toată credința în Existența Mea. Toate aceste erezii vor stinge Lumina lui Dumnezeu.

În curând stelele nu vor mai străluci cu aceeași intensitate mare. În curând, noi semne neașteptate, care vor sfida toată înțelegerea umană a științei, vor fi arătate de Mine unei lumi lipsite de credință, pe măsură ce va fi revelat începutul Intervenției Mele. Nici o evaluare științifică nu va avea sens atunci când doi sori vor fi văzuți. Nici o interpretare, făcută prin prisma cunoștințelor limitate ale omului, nu va avea sens. Totuși ei vor lua fiecare semn, dat lumii din Cer, și vor spune că în univers există o altă formă de viață umană.

Eu sunt Creatorul vieții. Eu l-am creat pe om. Eu am creat lumea. Niciodată să nu negați aceasta, căci dacă o faceți veți urma o doctrină falsă. Fiecărei intervenții din Cer – și vor fi multe – i se va inventa o explicație. Când vedeți aceste semne, să știți că Ziua celei de A Doua Veniri este aproape.

Vă cer vouă, dragi copii, să nu Mă negați niciodată pe Mine sau Promisiunea Mea de a aduce lumii pacea finală și reconcilierea, care sunt ale voastre dacă le acceptați în Condițiile Mele și nu ale voastre. Voința Mea este pe cale să se împlinească, în sfârșit. Pentru a vă pregăti, voi prezenta lumii multe minuni pe cer, în univers și în sistemul planetar. Când veți fi martori la aceste evenimente, vreau ca voi să fiți bucuroși, căci veți ști atunci că Eu vă vestesc întoarcerea Fiului Meu pentru a-și îndeplini Promisiunea Lui de mântuire veșnică.

Ștergeți-va lacrimile din ochi. Știu cât de dificile vor fi încercările voastre. Mă refer la toți Copiii Mei, incluzându-i pe credincioși și pe necredincioși, precum și pe cei vinovați de păcate grele – nici unul dintre voi nu este exclus. Când vă împăcați cu Fiul Meu, deveniți parte din El și veți domni împreună cu El în Paradis pentru totdeauna.

Tatăl vostru preaiubit, Dumnezeu cel Preaînalt