Joi, 14 noiembrie 2013 la ora 12:00

Mult iubita Mea fiică, Lumina lui Dumnezeu strălucește asupra tuturor copiilor Lui care sunt în uniune cu Mine, Isus Cristos, în aceste timpuri. Toți acești Creștini din lume care trăiesc din Cuvântul Meu, care mănâncă Trupul Meu și beau Sângele Meu, vor trăi o suferință spirituală fără asemănare, din cauza credinței lor în Mine. Mă refer la toți Creștinii care trăiesc întru Adevăr, care se comportă așa cum i-am învățat Eu și care urmează cuvânt cu cuvânt Învățăturile Mele.

Toți, inclusiv cei care nu au auzit niciodată de aceste Mesaje ale Mele pentru lume, vor înțelege în curând ce înseamnă să trăiești în Mine și cu Mine. Credința lor va fi pusă la încercare ca niciodată până acum și din nefericire mulți nu vor fi în stare să reziste presiunilor la care vor fi supuși, din cauza urii care le va fi arătată. Ei vor face tot ce le va sta în putere să rămână loiali Sfintelor Evanghelii, însă prin asta vor atrage asupra lor o ură groaznică și vor fi făcuți mincinoși. Nu va mai dura mult până ce toți Creștinii care proclamă insistent Cuvântul Meu să fie acuzați că sunt de extremă dreaptă, deși adevărații vinovați sunt tocmai cei care aruncă acuzațiile asupra lor.

Vă îndemn pe toți să rămâneți liniștiți și să nu răspundeți niciodată agresiunilor care încearcă să vă distrugă credința și iubirea față de Mine. Cei care scuipă venin și strigă la voi au nevoie de iertarea și de rugăciunile voastre. Rugându-vă pentru astfel de suflete, veți distruge influența satanei care cu greu va mai putea să-și împroaște furia asupra voastră.

Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru toți cei care vor fi folosiți ca pioni în cumplita luptă dusă pentru a dezmembra Biserica Mea de pe pământ.

Rugăciunea (126) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru a rezista persecuției religioase

"Isuse drag, ajută-mă să rezist tuturor persecuțiilor îndurate pentru Numele Tău cel Sfânt. Ajută-i pe cei care cad pradă erorilor, deși ei cred că dau mărturie despre Lucrarea Ta. Deschide ochii celor care ar putea fi ispitiți să îi distrugă pe alții prin acțiuni, fapte sau gesturi nelegiuite. Apără-mă de dușmanii lui Dumnezeu care se vor ridica pentru a reduce la tăcere Cuvântul Tău și a încerca să Te izgonească. Ajută-mă să îi iert pe cei care Te trădează și dă-mi Harul de a rămâne statornic în iubirea mea pentru Tine. Ajută-mă să trăiesc întru Adevărul pe care Tu ni l-ai dat și să rămân veșnic sub ocrotirea Ta. Amin."

Mergeți cu toții, voi cei care Mă iubiți cu adevărat și urmați tot ceea ce v-am învățat Eu. Iubiți-vă unii pe alții așa cum v-am spus Eu. Nu arătați niciodată ură altora. În schimb rugați-vă pentru cei care vă persecută. Arătați iubire atunci când vi se arată ură pentru că aceasta va fi arma voastră împotriva puterii celui rău.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru a rezista persecuției religioase
Rugăciunea (126) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, ajută-mă să rezist tuturor persecuțiilor îndurate pentru Numele Tău Sfânt.

Ajută-i pe cei care cad pradă erorilor, deși ei cred că dau mărturie despre Lucrarea Ta.

Deschide ochii celor care ar... citește tot