Vineri, 15 noiembrie 2013 la ora 20:00

Fiica Mea mult iubită, prin Autoritatea Tatălui Meu, Dumnezeu cel Preaînalt, doresc să le spun tuturor celor care suferă în Numele Meu, că se apropie timpul pentru ca Marele Avertisment să aibă loc.

Aceia dintre voi, cărora li s-a dat cunoștință despre această zi, Ziua cea Mare a Milostivirii Mele, vor vedea semnele în curând. Trebuie să vă mărturisiți păcatele în fața Mea, pentru ca să fiți pregătiți pentru acest eveniment, care va șoca lumea.

Eu fac aceasta în curând, pentru a-i mai putea salva, înainte să fie prea târziu, pe acei oameni care și-au tăiat cordonul ombilical care îi leagă de Mine. Trebuie să aveți încredere în Mine și să vă adunați în rugăciune pentru ca sufletele aflate în întuneric să nu piară mai înainte ca Eu să le pot oferi iertarea păcatelor lor. Priviți acum în inimile și sufletele voastre și vedeți-le așa cum le văd eu. Ce vedeți? Veți fi în stare să stați înaintea Mea și să spuneți: “Isuse, eu fac tot ceea ce Tu dorești de la mine pentru a trăi viața pe care Tu dorești să o trăiesc.”? Veți spune: “Isuse, eu Te jignesc pentru că nu mă pot abține, de aceea te rog, ai Milă de sufletul meu.” Sau veți spune “Isuse, am păcătuit, dar am făcut-o doar pentru că trebuia să mă apăr.”?

Veți sta singuri înaintea Mea –și nimeni nu va fi lângă voi. Vă voi arăta sufletul vostru. Veți vedea fiecare pată de pe el. Veți retrăi păcatul și atunci Eu vă voi da timp să Mă rugați să vă arăt Milostivirea Mea. Dar nu pentru că ați fi îndreptățiți să aveți parte de Milostivirea Mea – ci numai pentru că Eu doresc să vă ofer acest Dar.

Zorii Zilei Mele se vor ivi pe neașteptate, prin semnele care vi se vor arăta în prealabil.

Am petrecut trei ani încercând să vă deschid ochii asupra Adevărului. Unii dintre voi l-au acceptat. Alții Mi l-au aruncat înapoi în Față. Acum a sosit timpul pentru Milostivirea Mea Divină și numai aceia care își deschid inimile către Mine și care Mă acceptă vor primi șansa de a se răscumpăra.

Fiți recunoscători pentru Iubirea Mea necondiționată.

Al vostru Isus