Marți, 03 decembrie 2013 la ora 19:45

Mult iubita Mea fiică, toți aceia care spun că vin în Numele Meu și care susțin că pregătesc calea Domnului se vor face auziți în toate colțurile lumii – multe voci, mulți profeți, mulți mincinoși – dar niciunul nu va avea Autorizarea lui Dumnezeu.

Fiți vigilenți în special atunci când îl veți auzi pe profetul care vă va spune că el are datoria să vă pregătească pentru a Doua Mea Venire. Când astfel de lucruri vor ajunge la urechile voastre și când vi se va spune că Eu Mă voi arăta în lume, cu trup și suflet, să știți că nu este adevărat. Vă repet Avertizarea Mea dată lumii. Eu nu voi mai umbla niciodată în trup pe acest pământ. Eu am venit prima dată în trup dar când voi veni din nou, Mă voi întoarce la fel cum am părăsit acest pământ – pe norii cerului.

Nu peste multă vreme veți vedea fapte mărețe care vor fi considerate opere mari în pregătirea pentru a Doua Mea Venire. O serie de vindecări miraculoase, puse la cale foarte atent, vor fi arătate lumii de către acei dușmani ai lui Dumnezeu care vor spune că vin de la Mine. Mulți vor fi atât de surprinși, încât vor cădea în plasa acestei înșelăciuni nelegiuite. Atât de multe minuni, fapte mari – toate văzute ca fiind săvârșite de Mâna lui Dumnezeu – îi vor convinge până și pe cei mai sceptici că s-au înfăptuit miracole divine. Multe osanale vor fi aduse acelor falși reprezentanți care susțin că sunt conducătorii Poporului Meu. În curând lumea va declara pe față că acești impostori sunt sfinți care trăiesc printre oameni și nu peste multă vreme, ei îl vor introduce și pe anticrist.

Toate aceste pregătiri au fost puse la cale timp de șapte ani iar viteza cu care sunt introduse aceste schimbări radicale nu este deloc întâmplătoare. Întoarcerea Mea va fi un subiect de discuție frecvent. Tuturor li se va cere să se pregătească pentru acest Mare Eveniment, însă doctrina creștină va abunda în erori. Doar cei care sunt vigilenți, care văd Adevărul și cei care nu se tem să-L primească, vor vedea dincolo de aceste falsități. Aceasta va fi pentru ei o povară foarte greu de suportat. Între atâtea strigăte și vorbe mieroase de laudă cu care vor fi copleșiți cei care au furat Scaunele Înțelepciunii, Sfântul Meu Cuvânt va fi menționat foarte rar. Tot ceea ce se va discuta va fi despre importanța faptelor bune. Însă nu se va rosti niciun cuvânt legat de lucrarea necesară pentru mântuire, potrivit Cuvântului lui Dumnezeu.

Când, în cele din urmă, lumea laică va ceda, unindu-și forțele cu falșii impostori care vor pune stăpânire pe Templul lui Dumnezeu, va mai fi doar o scurtă vreme până la vederea celei mai mari urâciuni. Aceasta va avea loc atunci când Templul va fi fost creat pentru a deveni scaunul de domnie al anticristului. Până când aceasta se va întâmpla, cei care îl vor adora pe anticrist vor fi în număr de miliarde de suflete. Cei care cunosc Adevărul nu vor mai avea mult timp de așteptat, căci domnia bestiei va fi de foarte scurtă durată. Iar apoi se va auzi sunetul trompetei. În acea zi, dușmanii lui Dumnezeu vor fi azvârliți în iazul de foc, așa cum a fost profețit.

Amintiți-vă profețiile.

Acestea se vor împlini exact așa cum au fost prezise – acei impostori care spun că vin în Numele Meu vor fi iubiți, aplaudați și idolatrizați. Cei care într-adevăr vin în Numele Meu vor fi disprețuiți și urâți. Dar din gura lor va ieși Focul Duhului Adevărului și prin suferința lor se vor salva mulți alții care altfel nu s-ar putea mântui.

Al vostru Isus