Miercuri, 04 decembrie 2013 la ora 13:30

Fiica Mea prea iubită, să știi că fiecare Cuvânt care iese din Gura Mea vine din Gura Celui care M-a trimis pe Mine. Toate avertismentele date lumii prin aceste Mesaje, vin de la El, Cel Atotputernic. Eu vin în Numele Tatălui Meu iar El Mă trimite pentru ca Pământul să fie consacrat, înaintea marii Zile a Celei de a Doua Veniri a Mea.

Numai Vocea Mea vă aduce vești referitor la ceea ce Tatal Meu dorește să știe copiii Săi. Acestea sunt singurele Mesaje care declară în mod public Adevărul despre cei doi nelegiuiți, care vor rupe lumea în două prin marea apostazie. Nicăieri nu veți mai auzi Adevărul referitor la a Doua Mea Venire, căci nici unuia dintre voi nu i-a fost dată Autoritatea de a vorbi lumii întregi în numele Aceluia care v-a creat.

Așa cum adevăratul profet al timpurilor din urmă vă revelează Adevărul, tot așa se va ridica și vocea celui fals, asemeni unui miel care va vorbi ca și cum el ar spune Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu. Apoi, când regele Pământului – cel rău – va lupta împotriva intervenției Cerești, sute de profeți falși se vor ridica dintre voi însa ei nu vă vor spune niciodată Adevărul. Viziunile și vorbele lor, izvorâte din propria lor imaginație - și de cele mai multe ori, provenite de la spiritul răului – vă vor revela lucrurile bune pe care voi vreți să le auziți. Vă vor alina atunci când aveți nevoie să fiți mângâiați, însă vă vor induce în eroare. Ei vor vorbi despre pace, acolo unde nu va fi pace, - despre Adevăr, acolo unde va fi erezie ,-  de recolte îmbelșugate, acolo unde va fi foamete. Nu veți auzi niciodată Adevărul, căci acești mincionoși nu vor dori să atragă mânia voastră.

Adevărul vă pregătește pentru a face față realității timpurilor dificile, profețite în Cartea Tatălui Meu. El vă este dat pentru a vă face mai puternici. Dar profeții falși, care roiesc în jurul vostru, vă vor face confuzi și vă vor spune că toate lucrurile sunt bune – când defapt acestea sunt rele, și că sunt sfinte - când defapt nu sunt. Ei vor proteja lupii care vor să devoreze sufletele copiilor lui Dumnezeu. Cuvintele lor de iubire și fragmentele citate din Sfânta Scriptură vor fi folosite doar pentru a vă înșela. Cu toate acestea, mulți dintre voi vor îmbrățișa minciunile în loc să privească Adevărul în față.

Vai vouă tuturor impostorilor, căci voi nu de la Mine veniți. Când veți veni la Mine și-Mi veți spune: ”Dar, Isuse, tot ceea ce am vrut să facem a fost să răspândim Vestea cea Bună.” , Eu vă voi arunca afară și veți fi exilați. M-ați trădat mințind despre misiuni care nu v-au fost niciodată încredințate. Mă negați pe Mine atunci când Mă contraziceți și atunci când declarați în mod public Cuvântul Meu ca fiind minciună.

Să nu încercați niciodată să stați în calea Lucrării lui Dumnezeu, căci Cerurile se vor deschide și veți fi cei dintâi care vor fi doborâți împreună cu falsul profet și cu bestia, în ziua finală. Pedeapsa va cădea peste toți aceia care pretind că vin în Numele Meu, dar care slujesc unui singur scop: acela de a falsifica și de a interveni asupra Cuvântului lui Dumnezeu. Cu cât se apropie Bătălia Armaghedonului și cu cât crește acest război furios al armatei satanei împotriva copiilor lui Dumnezeu, voi trebuie să vă dați la o parte, chiar acum, căci altfel vă veți confrunta cu Mânia lui Dumnezeu și nici un pic de Milă nu vă va fi arătată vouă sau celor care acceptă minciunile care ies din gurile voastre cu scopul de a sfida Adevărul.

Al vostru Mântuitor, Isus Cristos