Vineri, 23 noiembrie 2018

"Vă iubesc și vă ofer rugăciunile mele în fiecare etapă a călătoriei voastre pe calea Adevărului". (04.01.2013)

https://informatiisimesaje.files.wordpress.com/2018/11/image.png

"Atât de puternice sunt rugăciunile voastre încât în timp, pe măsură ce milioane de oameni vor accepta mesajele Mele de dragoste și speranță, vor fi salvate miliarde de suflete. Nu numărul celor care vor primi Cartea Adevărului sau mesajele Mele este important, ci numărul celor care recită Rugăciunile Mele din Cruciadă". (05.11.2012)

"Orice slujitor al Bisericii Mele care vă interzice să vă rugați Cruciada Mea de Rugăciuni are nevoie de rugăciunile voastre. Ei nu pot opri răspândirea rugăciunilor Mele". (08.10.2012)

"Copiii mei, trebuie să vă străduiți să dedicați cel puțin cincisprezece minute în fiecare zi pentru recitarea Rugăciunilor din Cruciadă, căci acest lucru este foarte important. Trebuie să găsiți timpul necesar pentru a spune aceste rugăciuni deoarece ele diminuează deja multe tragedii în lume și care sunt cauzate de acei oameni haíni ce comit fapte rele." (23.01.2013)

"Devotamentul vostru față de Mine, iubitul vostru Isus, îmi aduce atât de multă mângâiere și bucurie, pentru că rugăciunile voastre salvează milioane de suflete în fiecare secundă a zilei. Dacă ați putea vedea recunoștința sufletelor salvate, ați înțelege puterea rugăciunilor și niciodată nu ați înceta și v-ați ruga continuu, atât de mare este aceasta putere' (27.07.2012)

"Cruciada și Misiunea rămășiței Bisericii de pe pământ vor fi la fel de grele precum cele din Evul Mediu. Aceasta nu va presupune războiul fizic, în care o armată duce o luptă într-un război obișnuit. Războiul va fi unul spiritual, deși va duce la formarea a milioane de grupuri de rugăciune menite să atenueze puterea anticristului. Aceste rugăciuni au fost scrise în Ceruri și promit Haruri extraordinare. Acestea au un singur scop și anume să salveze sufletele tuturor... Aceasta este cea mai mare dorință a Mea. Voi, discipolii Mei, sunteți sub îndrumarea Mea. Harurile pe care le-am revărsat asupra voastră dau deja roade. Curând puterile pe care le voi da, prin Harurile Rugăciunilor Cruciadei, vor atrage mii de noi suflete. Vă gândiți poate, cum reușește un mic grup de rugăciune să obțină atâtea convertiri? Răspunsul este simplu. Pentru că sunteți protejați de Tatăl Meu și îndrumați direct de Mine, veți reuși. Nu puteți da greș. Deși vă veți confrunta cu multe distrageri și neînțelegeri, precum și cu lupta voastră interioară, care este de așteptat în această lucrare, Eu vă voi fi alături întotdeauna'. (11.11.2012)