Joi, 06 decembrie 2018

”Vi s-a dat armura. Folosiți-o. Cruciada Mea de Rugăciune va ajuta la diminuarea ororilor cauzate de păcatele omenirii. Vă rog să recitați această rugăciune pentru diminuarea pedepselor.” (MDM 01.11.2012)
”Când se vor forma peste tot în lume, Grupurile de Rugăciune ale Cruciadei de Rugăciune vor deveni armura necesară înfrângerii dușmanului, în mai multe feluri decât puteți voi crede că este posibil.” (MDM 07.03.2013)
”Pierdeți atât de mult timp prețios căutând să vă aflați viitorul în cuvinte care curg precum veninul din gurile așa-zișilor mistici și ale căutătorilor de senzații, încât Mă insultați îndepărtându-vă de Mine. Eu sunt aici. Acestea sunt Cuvintele Mele. Ce altceva căutați, când voi aflați Adevărul doar din Gura Mea?” (MDM 26.10.2013)
”Unii oameni vor alege neînțelept și vor urma calea greșită. Ei vor face acest lucru pentru că nu vor reuși să înțeleagă Adevărul, Cuvântul lui Dumnezeu. Ei vor permite ca farmecul unor mari atracții materiale, a poftelor și a plăcerilor să îi îndepărteze de Mine. Ei nu cred în viața de după moarte și nu simt nici o remușcare pentru păcatele pe care le comit pentru îndeplinirea propriilor lor dorințe egoiste. Cu toate acestea, dacă le este arătat Adevărul și sunt încurajați de alții să asculte Cuvântul lui Dumnezeu și Promisiunea Mea legată de viitor, ei se pot schimba. Prin Darul Convertirii ei pot să locuiască în Împărăția Mea.” (MDM 17.06.2014)