Luni, 23 decembrie 2013 la ora 18:36

Copila mea, întunericul va cădea atât de brusc peste Biserica Fiului meu încât mulți vor rămâne instantaneu fără glas, atât de șocați vor fi. Se va declara că Fiul Meu, Isus Cristos Regele, nu mai este Rege. În locul Său vor fi ridicați zei păgâni și toate religiile, inclusiv acelea care nu vin de la Dumnezeu, vor ocupa un loc în Biserica de pe Pământ a Fiului Meu.

Lumea va considera noua proclamare a așa-numitului Creștinism drept o veste bună. Oamenii se vor bucura, pentru că mulți vor îmbrățișa ceea ce ei vor considera drept o mare toleranță față de orice fel de acțiune care până atunci fusese considerată un păcat în Ochii lui Dumnezeu.

Când Fiul meu a umblat pe Pământ, fariseii au respins Adevărul. Ei credeau doar în ceea ce le convenea lor și credeau în multe lucruri false. Ei nu au vrut să accepte Brațele întinse ale Fiului Meu atunci când El a proclamat Cuvântul Sfânt al lui Dumnezeu. A venit timpul, încă o dată, ca aceia care pretind că știu Adevărul să Îl renege pe Fiul meu. Prin aceasta mă refer la Sfântul Său Cuvânt proclamat în Preasfintele Evanghelii. În curând Preasfânta Carte va fi dată deoparte și un substitut plin de blasfemii va fi prezentat tuturor în Biserica Fiului meu și în afara ei. Mulți vor fi înșelați.

Dușmanii Fiului meu sunt atât de vicleni încât îi vor face pe mulți să creadă că această nouă și obscenă imitație a Cuvântului lui Dumnezeu este pur și simplu o versiune modernă actualizată a Noului Testament. Cuvântul Fiului Meu va fi folosit și schimbat astfel încât să însemne ceva nou – ceva ce El nu a spus niciodată. Cel rău, prin dușmanii Fiului meu, va amăgi întotdeauna lumea folosind Adevărul ca bază pentru minciuni. Ei vor ataca totdeauna ceea ce este Adevărat prelucrând Adevărul pentru a defăima Cuvântul Fiului meu.

Ei vor începe prin a distruge Cuvântul Său – prima dată luându-l în derâdere și apoi îndepărtându-l în favoarea ereziei. Ei vor ataca apoi Trupul Său. Cuvântul s-a făcut Trup în forma Fiului meu. Înainte, ei L-au răstignit pe Fiul meu, și acum, când El va veni din nou pentru a reînnoi Pământul, ei vor distruge Sfânta Euharistie. Toți cei care au credință trebuie să persevereze în timpul acestor îngrozitoare chinuri ale facerii, pentru că atunci când totul va lua sfârșit, Fiul Omului va apărea și va veni să Își revendice Împărăția Sa pe Pământ. Aceia care Îl iubesc pe Fiul meu trebuie să Îl onoreze mereu și să nu Îl nege niciodată.

Trebuie să fiți pregătiți să trăiți conform Adevărului și niciodată să nu cedați acceptând minciunile – care se vor răspândi în toată lumea-, și noua religie unică mondială – care va fi declarată în curând. Atunci când veți vedea că aceste lucruri se întâmplă, să fiți siguri că timpul va fi aproape pentru A Doua Venire a Singurului Mântuitor – Isus Cristos, Regele omenirii.

A voastră iubită Mamă, Maica Mântuirii