Joi, 26 decembrie 2013 la ora 14:20

Fiica Mea prea iubită, Dorința Mea este să vă liniștesc pe voi toți în aceste timpuri. Planurile Mele de a salva întreaga lume sunt stabilite și Eu nu voi lăsa cu ușurință să se îndepărteze vreun suflet. Fiecare copil al lui Dumnezeu are capacitatea de a iubi – chiar și cei care sunt separați de Dumnezeu. Fiecare suflet s-a născut cu Darul iubirii – darul lui Dumnezeu, care sălășluiește în ei chiar dacă ei nu îl recunosc pe El.

Iubirea este o trăsătură pe care satana o urăște, deoarece Iubirea este Dumnezeu. Orice om care iubește o altă persoană simte bucurie în inima sa. Iubirea este sentimentul cel mai natural și ea este ceea ce ține aprinsă Lumina lui Dumnezeu într-o lume a întunericului. Satana va ataca iubirea cu fiecare ocazie. El o va răpi de la cei de la care poate și va înlocui iubirea cu multe substitute vicioase. Când atacă Sacramentul Căsătoriei, el diluează iubirea din această uniune până când rămâne doar ură. El rupe prieteniile. El provoacă diviziune, neîncredere și ură oricând și oriunde poate. El este cauza crimelor, actelor de violență între oameni, actelor de opresiune, tortură și război. Când satana atacă legea naturală a iubirii, creată de către Tatăl Meu, el atrage oamenii într-o teribilă neliniște.

Ei nu mai simt pacea atunci când iubirea lipsește din viața lor. Ei nu vor avea încredere în ceilalți atunci când nu există iubire, iar când în sufletul unei persoane există ură, acea persoană – bărbat sau femeie – îi va trata pe ceilalți cu o cruzime teribilă.

Ura nu poate niciodată să provină de la Dumnezeu. Ura provine de la diavol. Cel care urăște copiază trăsăturile asociate lui satana. Din cauză că îl imită pe satana, acel om își va ascunde adesea ura sub o mască plăcută și vicleană. Adesea, cel care îl urăște pe altul va pretinde, pentru a deruta, că vorbește doar din iubire atunci când aduce prejudicii altora. La fel ca satana, omul care urăște va fi atent să nu își dezvăluie ura. Mulți spun că ei acționează cu bună-credință, din cauza nevoii de a fi corecți. Cu toate acestea, niciun act de ură nu poate da roade bune deoarece, precum carnea care putrezește, va determina descompunerea și moartea sufletului.

Iubirea este tot ceea ce contează în Ochii Mei. Să fiți siguri că toți cei care sunt plini de iubire – fie pentru altă persoană, fie pentru Dumnezeu – sunt deja în grațiile Mele. Celor care sunt în grațiile lui Dumnezeu, Eu le voi arăta o Mare Milostivire. Celor care au ură în suflete nu li se va arăta Milostivire dacă nu se mântuiesc mai întâi în Ochii Mei. Trebuie să țineți minte că ura sub orice formă, și mai ales cea purtată în Numele Meu Sfânt, nu va aduce decât pustiirea sufletului.

Iubirea Mea este mai mare decât cea pe care o simte un om, indiferent cine este acesta. Ea este dincolo de puterea voastră de înțelegere. Datorită Iubirii cuprinzătoare și profunde pe care Eu o am pentru voi, vă voi umple pe fiecare dintre voi cu Duhul Meu Sfânt. Iubirea Mea va scoate la iveală iubirea din inimile voastre, indiferent cât de măruntă ar fi ea în fiecare suflet. Deci vă rog să nu renunțați niciodată la speranța că Eu voi aduce salvarea întregii lumi, căci Răbdarea Mea este nesfârșită și Iubirea Mea este veșnică.

Isus al vostru