Sâmbătă, 28 decembrie 2013 la ora 23:36

Multiubita Mea fiică, mulți dintre cei care cred în Dumnezeu au doar o idee vagă cu privire la cine este El și motivul pentru care a creat lumea.

Tatăl Meu este Iubire. Toți cei care-L înconjoară Îl iubesc, așa cum v-ați putea închipui dragostea pentru un tată foarte iubit. A fi cu El este sentimentul cel mai natural și toți cei din Cer sunt în uniune deplină cu El. Ei se simt îndrăgiți, foarte iubiți și aceasta le aduce un sentiment de totală apartenență. Când toți cei care sunt privilegiați se unesc cu Tatăl Meu în Împărăția Sa, ei au parte de un extaz care nu seamănă cu nimic de pe Pământ. Când aceia dintre voi care Mă urmați pe Mine, Isus Cristos, și vă uniți cu Mine, veți ajunge să Îl cunoașteți pe Tatăl Meu, veți experimenta și voi acest sentiment de apartenență.

Toți copiii lui Dumnezeu fac parte din extraordinara Sa Familie și fiecare este iubit de El cu o pasiune statornică. Cei binecuvântați cu Haruri din Cer și care vă simțiți aproape de Tatăl Meu, trebuie să știți că veți simți un sentiment de profundă venerație atunci când vorbiți cu El în inimile voastre – pe de o parte. Iar pe de altă parte, vă veți simți iubiți și, dintr-un instinct pe care nu îl înțelegeți, veți ști că sunteți copiii Lui. Acest lucru este valabil pentru toți copiii lui Dumnezeu, indiferent de vârstă. Deoarece în Împărăția lui Dumnezeu vârsta nu există. Toate sufletele sunt înălțate în conformitate cu statutul lor și cu modul în care au împlinit Voia Tatălui Meu.

Oh, cum a fost uitat Tatăl Meu și cât de greșit este El înțeles. El nu este de temut. Cu toate acestea, Dreptatea Lui are o scadență. El este iubitor și corect și va face tot ce Îi stă în putință pentru a reînnoi lumea, astfel încât aceasta să fie pregătită în mod corespunzător pentru a Mă primi pe Mine, Fiul Său iubit.

Niciodată să nu credeți că nu puteți apela la Tatăl Meu, deoarece El este Tatăl vostru, Cel Atotputernic, Cel care a Poruncit ca viața să înceapă și Cel care dă Porunca să fie luată viața. Urmați Poruncile Tatălui Meu. Acceptați cu recunoștință Darul Său al nașterii, morții și învierii Mele, și Viața Veșnică va fi a voastră.

Al vostru Isus