Sâmbătă, 28 decembrie 2013 la ora 23:50

Copila mea, Fiul meu mi-a cerut să aduc lumii acest Mesaj important. El dorește ca toți aceia care au membri de familie și prieteni care Îl resping pe Dumnezeu și care nu Îl recunosc pe preaiubitul meu Fiu, Isus Cristos, să știe negreșit că El îi va copleși cu Harurile Sale dacă voi veți recita spre folosul lor aceasta Rugăciune specială a Cruciadei. Când voi spuneți această Rugăciune, El va arăta fiecăruia dintre ei multă Compătimire, îi va mântui și îi va trage înapoi de pe marginea abisului dezolării.

Rugăciunea (131) a Cruciadei de Rugăciune: Rugăciunea Milostivirii

"O, draga mea Mamă a Mântuirii, te rog să-i ceri Fiului tău Isus Cristos să acorde Milostivire pentru (numiți-i aici...) în timpul Avertismentului și apoi din nou în Ziua Finală, înainte ca ei să ajungă în fața Fiului tău. Te implor, roagă-te ca fiecare dintre ei să fie salvat și să se bucure de roadele Vieții Veșnice. Protejează-i în fiecare zi și du-i la Fiul tău, pentru ca să le fie arătată Prezența Sa, să li se dea pacea sufletului și să obțină Haruri mari. Amin.

Datorită acestei Misiuni, Fiul meu va revărsa Haruri extraordinare asupra sufletelor care au nevoie de Milostivirea Sa. El va fi întotdeauna generos atunci când sufletele trăiesc în acord cu Sfântul Său Cuvânt și Îl primesc pe El cu bucurie în inimile lor.

Mergeți mai departe și bucurați-vă, pentru că acesta este unul dintre cele mai extraordinare Haruri pe care El le-a dat tuturor celor care au răspuns chemării Sale din Ceruri.

Mama voastră preaiubită, Mama Mântuirii

Mesajul contine

Rugăciunea Milostivirii
Rugăciunea (131) a Cruciadei de Rugăciune

Rugăciune pentru propria familie și pentru prietenii care îl resping pe Dumnezeu și Îl neagă pe Isus Cristos.

Draga mea Mamă a Mântuirii, te rog să-i ceri Fiului tău Isus Cristos să acorde Milostivire... citește tot