Marți, 31 mai 2011 la ora 10:00

Fiica Mea iubită, aceasta a fost pentru tine o călătorie extraordinară, într-un timp așa de scurt. Îmi dau seama că ești obosită acum. Viteza cu care ai primit aceste mesaje și cu care au fost apoi publicate în atât de multe limbi îți arată urgența pe care ele o reprezintă. Acest fapt îți arată și cum funcționează îndrumarea divină, într-o formă perfectă.

Aceste Mesaje, pline de învățăturile Mele, sunt comunicate pentru a vă explica importanța de a avea grijă de sufletul vostru în această viață, când încă puteți. Când citesc aceste Mesaje, mulți oameni, mai ales cei cu credință slabă în Dumnezeu Tatăl Veșnic, vor fi tulburați de ele. Mulți se vor converti. Unii vor fi îngrijorați pentru viitorul lor pe pământ, pentru cel al familiei și al prietenilor lor.

Dacă mai întâi își vor deschide mintea în fața faptului că Dumnezeu există cu adevărat, atunci vor fi pregătiți pentru pasul următor. Atunci vor începe să se întrebe de ce are loc o astfel de comunicare, de ce Isus Cristos, unicul Fiu al Lui Dumnezeu Tatăl Veșnic face un asemenea pas extraordinar – și vor ajunge la concluzia evidentă. Este datorită faptului că Eu vă iubesc pe fiecare dintre voi și vreau să vă salvez pe toți. Vreau să vă mângâi pe toți și trebuie să întreprind măsuri extraordinare ca să vă aduc mai aproape de Inima Mea Sfântă.

Vreau să vă ating inimile, astfel încât o scânteie să se aprindă în sufletele voastre. Nu aveți de ce să vă temeți în această lume, dacă vă încredeți în Mine cu totul. Am planuri minunate pentru voi toți, cei care vreți să ajungeți mai aproape de Inima Mea Sacră. Vă așteaptă daruri extraordinare. Nu vă temeți de frământările din lume, pentru că Eu îi voi apăra pe toți cei care cred în Mine și voi avea grijă de nevoile lor. Aveți încredere în Mine, Regele Omenirii, trimis încă o dată ca să vă salveze de întunericul veșnic.

Întoarceți-vă la Mine ca niște copii nevinovați.

Nu trebuie să învățați rugăciuni dacă sunteți neștiutori. Da, rugăciunile sunt foarte utile, însă tot ce vă cer este să vorbiți cu Mine, în modul normal în care ați vorbi cu un prieten. Liniștiți-vă și încredeți-vă în Mine. Cereți-Mi ajutorul. Milostivirea Mea este deplină și gata să se reverse, așteptând să vă cuprindă pe toți. O, de ați cunoaște Compasiunea pe care o am pentru fiecare dintre voi, cei de pe Pământ. Chiar pentru păcătoși. Copiii Mei rămân copiii Mei, chiar și atunci când păcatul le pătează sufletele. Detest păcatul, dar îl iubesc pe păcătos.

Atât de mulți dintre voi se tem să ceară regulat iertare. Nu trebuie să vă îngrijorați. Niciodată. Dacă vă va părea sincer rău, veți fi iertați. Păcatul, copiii Mei, va fi o problemă permanentă. Chiar și cei mai evlavioși credincioși ai Mei păcătuiesc și iar păcătuiesc, în repetate rânduri. Este un adevăr. Imediat ce satana a fost eliberat, s-a răspândit și păcatul. Multora le este prea rușine să vină la Mine. După ce s-au purtat urât, ei își pleacă capul și închid ochii. Prea mândri și stânjeniți, ei își continuă drumul ca și cum totul va fi uitat.

Ceea ce ei nu înțeleg este că întunericul atrage după el întuneric. Deci, dacă ați păcătuit o dată, este mult mai ușor să păcătuiți din nou. Prin faptul că vă blocați conștiința, vă învârtiți într-un cerc vicios. Apoi păcătosul va căuta orice scuză pentru a justifica greșeala comisă. Va continua să cadă, din ce în ce în ce mai jos, în spirală. Aceasta, pentru că nu știe cum trebuie să-și ceară iertare. Deoarece nu a înțeles importanța smereniei, i se pare imposibil să se întoarcă la Mine.

Știți, nu este complicat să-Mi cereți iertare. Nu vă temeți niciodată de Mine. Eu vă aștept pe fiecare dintre voi, cei care aveți curajul să vă condamnați păcatele. Dacă vă veți face o obișnuință din asta, atunci veți avea parte de daruri deosebite. După ce vă recunoașteți păcatele, veți ajunge în stare de har. Când vă veți împărtăși cu Sfânta Euharistie, veți simți o energie debordantă, care vă va surprinde. Atunci, și numai atunci, veți găsi adevărata pace.

Nimic nu vă va mai neliniști. Veți fi mai puternici, nu doar în suflet – mintea vă va fi mai calmă și mai controlată. Veți înfrunta viața altfel, mai pozitiv. Cine nu ar dori o asemenea viață? În această perioadă tristă a lumii întoarceți-vă la Mine, copiii Mei. Permiteți-Mi să vă arăt fericirea de care veți avea parte dacă vă reîntoarceți la Mine.

Gândiți-vă că Mi-am dat viața pentru voi. Iubirea Mea nu cunoaște margini. Eu voi răspunde chemărilor voastre. Tot ce trebuie să faceți este să cereți.

intea vă va fi mai calmă și mai controlată. Veți vedea viața altfel și pozitiv. Cine nu ar dori o asemenea viață? În această perioadă tristă a lumii întoarceți-vă la Mine, copiii Mei. Permiteți-Mi să vă arăt fericirea de care veți avea parte dacă vă reîntoarceți la Mine.

Gândiți-vă că Mi-am dat viața pentru voi. Iubirea Mea nu cunoaște margini. Voi răspunde chemărilor voastre. Tot ce trebuie să faceți este să vă rugați Mie.

Al vostru drag si iubitor Mântuitor, Isus Cristos