Luni, 30 decembrie 2013 la ora 20:06

Fiica Mea prea iubită, când voi puneți la îndoială Autoritatea Mea, atunci negați Adevărul. Când voi contestați Cuvântul Meu cel săpat în piatră, atunci nu acceptați Adevărul. Când încercați să rescrieți Cuvântul lui Dumnezeu, vă faceți vinovați de blasfemie. Lumea a fost avertizată că nimeni – nici un slujitor sfințit, nici un suflet ales, nici un profet – nu poate să adauge sau să îndepărteze vreodată ceva din Cuvântul dat prin Cartea Tatălui Meu. Însă exact acest lucru se va întâmpla atunci când cei care pretind că sunt lideri aleși în Biserica Mea de pe Pământ vor manipula Adevărul. Ziua aceea este foarte aproape. Aceea este ziua despre care ați fost avertizați.

Căci orice om care îndrăznește să manipuleze Cuvântul, afirmă astfel că el este mai presus de Dumnezeu. Cel care pretinde, prin actele sau faptele lui, că el este mai presus de Dumnezeu, nu poate să fie niciodată reprezentantul Meu.

Cum credința omului este atât de slabă și cum Noul Testament este atât de puțin cunoscut, mulți vor fi înșelați și vor accepta ereziile ca fiind Adevărul. Aceasta va fi căderea lor.

Intervenția Mea se va înfăptui printr-o revărsare a Duhului Sfânt, pentru a-i lumina pe aceia care Îmi rămân fideli Mie. Acesta va fi testul, acum: Dacă într-adevăr credeți în Existența Mea, în Misiunea Mea, în Răstignirea Mea, în Învierea Mea din morți și în Promisiunea Mea de Mântuire, atunci nu veți contesta Cuvântul Meu dat vouă în Sfânta Biblie. Dacă credeți, chiar și pentru o clipă, că Eu voi binecuvânta orice nouă interpretare a Evangheliilor Mele, a Celor Zece Porunci ale lui Dumnezeu și a tot ce ați învățat de la Mine, ca să fie pe placul societății moderne, atunci vă înșelați foarte tare.

Ziua în care liderul care pretinde ca el conduce Biserica Mea de pe Pământ vă va spune că anumite păcate nu mai contează, este ziua începutului sfârșitului. Aceasta va fi ziua la care trebuie să fiți atenți. Aceasta va fi ziua în care Biserica Mea va intra în era întunericului. În ziua aceea, nu trebuie să fiți tentați să Mă negați pe Mine – să negați Adevărul. Minciunile nu pot niciodată să înlocuiască Adevărul.

Al vostru Isus