Miercuri, 01 ianuarie 2014 la ora 13:44

Copila mea, te rog încurajează-i pe toți copiii lui Dumnezeu să persevereze pe durata încercărilor care vor veni. Atât de multe provocări vor avea de înfruntat toți creștinii, când ei vor fi martori la abominabila apostazie ce le va fi etalată în față chiar de către aceia de la care vor căuta îndrumare pentru a duce o viață creștină deplină.

Aceia care urmează să fie numiți în curând în cel mai înalt eșalon al Bisericii Fiului Meu pe Pământ, nu vor fi de la Dumnezeu. Ei nu îl vor sluji pe Fiul Meu, și vor schimba multe doctrine și legi în cadrul Bisericii. Ei vor înfăptui aceste schimbări atât de repede prin intermediul a numeroase texte noi, liturghiere și scrisori, încât vă veți da seama atunci că a fost nevoie de ani buni pentru a pregăti astfel de lucrări. Dacă nu ar fi așa, ar fi imposibil ca schimbări atât de radicale să fie introduse în atât de multe formate. Acesta va fi unul din primele semne care vă vor da certitudinea că această doctrină deformată ce urmează a fi introdusă curând a fost creată cu mare grijă.

Multe persoane nu-și vor da seama de aceste schimbări din cadrul Bisericii, iar aceia care totuși o vor face le vor aclama, căci acestea vor diminua sentimentul de vinovăție pe care îl vor simți din cauza păcatelor lor. Într-un final, ei se vor simți ușurați, pentru că atunci va însemna că vor putea proclama fățiș acceptarea tuturor lucrurilor care-L insultă pe Dumnezeu. Căci dacă Biserica va declara păcatul ca fiind ceva natural și care face parte din natura umană, aceasta înseamnă cu siguranță că păcatul nu mai are importanță. Apoi, scoțând în evidență cât este de important să ai grijă de cei săraci și flămânzi din lume, ei se vor considera pe ei înșiși sfinți în Ochii lui Dumnezeu.

Atunci când Fiul meu va fi negat în mod public și când Cuvântul Său va fi răstălmăcit, se vor organiza cu multă grijă în public acte de caritate grandioase. Acestea vor distrage atenția de la realitatea a ceea ce se întâmplă. Acestea vor crea diversiune iar în final nu se va mai discuta despre Adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu. Când toate religiile vor fi aduse sub un singur acoperiș iar concepțiile păgânilor vor fi tratate cu mare respect, atunci oamenilor le va frică să se ridice și să proclame Adevărul. Dacă și când vor îndrăzni totuși să ia atitudine, ei vor fi acuzați de blasfemie.

Se apropie vertiginos ziua în care veți fi acuzați de erezie dacă vă veți declara a fi creștini adevărați și veți reaminti oamenilor Cuvântul lui Dumnezeu. Adevărul va fi răstălmăcit iar cuvântul lui Dumnezeu va fi prezentat de-a-ndoaselea. Nimic nu va mai fi în ordine. Nu va mai exista nicio noimă în cadrul regulilor ce urmează să fie introduse curând în Biserica Fiului Meu. Este important să rămâneți loiali față de Cuvântul lui Dumnezeu, indiferent de cât de mult vă vor antipatiza.

Iubita voastră Mamă,  Mama Mântuirii