Miercuri, 08 ianuarie 2014 la ora 21:15

Fiica Mea prea iubită, trebuie să fie făcut cunoscut că fiecare dintre voi atunci când apărați Cuvântul lui Dumnezeu în timpul întunericului, veți avea nevoie de toate Harurile Mele pentru a rămâne în picioare. Când Mă chemați pe Mine pentru a umple sufletele voastre cu Harurile Mele speciale, atunci vă va fi mai ușor să Mă urmați.

Acum va las vouă, tuturor sufletelor curajoase și fidele, aceste haruri speciale. Când recitați această nouă Litanie în timpul marilor încercări, Eu vă voi aduce ușurare.

Litania de Rugăciune (6) "Isus către Omenire": Darul Harurilor

"O, dragul meu Isus, preaiubitul meu Mântuitor,
Umple-mă cu Iubirea Ta.
Umple-mă cu Puterea Ta.
Umple-mă cu Înțelepciunea Ta.
Umple-mă cu Perseverența Ta.
Umple-mă cu Smerenia Ta.
Umple-mă cu Curajul Tău.
Umple-mă cu Pasiunea Ta. Amin."

Voi, sufletele care o veți recita în timpul persecuțiilor, să știti că Eu voi revărsa aceste Haruri peste voi. Veți deveni mai calmi, mai puternici și mai curajoși, în timp ce purtați Crucea Mea grea spre porțile Noului Cer și Noului Pământ. Cel mai important: nu veți ceda la agresiunile cu care va trebui să vă confruntați în Numele Meu Sfânt.

Veți merge cu fermitate și demnitate și veți continua să susțineți Cuvântul lui Dumnezeu. Voi toti care răspundeți acestei Chemări și recitați această Litanie specială, veți simți în inimile voastre o bucurie pe care înainte nu o aveați. Vă veți simți de asemenea încrezători știind că ați fost binecuvântați prin Puterea Duhului Sfânt, iar Adevărul va domni mereu în inimile voastre.

Vă iubesc și vă binecuvântez pe fiecare dintre voi acum - în Numele Tatălui, al Fiului și al Duhului Sfânt.

Al vostru Isus

Mesajul contine

Pentru Darul Harurilor
Litania de Rugăciune (6) "Isus către Omenire"

Voi, sufletele care o veți recita în timpul persecuțiilor, să știti că Eu voi revărsa aceste Haruri peste voi. Veți deveni mai calmi, mai puternici și mai curajoși, în timp ce purtați Crucea Mea grea... citește tot