Miercuri, 29 ianuarie 2014 la ora 15:00

Mult iubita Mea fiică, nu vouă să vă plângeți de milă, ci să plângeți pentru Mine, Isus al vostru, Cel care plânge și suferă din cauza vitezei cu care rasa umană se scufundă în depravare și viață păcătoasă.

Deoarece Cuvântul Meu a fost respins de atât de mulți și de atâta timp, mulți oameni nu au nicio orientare sau cunoaștere asupra alegerilor pe care le fac în viața lor. Sufletele care s-au îndepărtat de Adevăr nu au decât propriile lor dorințe și egoismul lor care să-i conducă. Obsesia de sine însuși, imoralitatea sexuală, satisfacerea propriilor plăceri și goana după bunuri materiale fac ravagii în sufletele lor. Nimic nu poate și nici nu va putea să îi mulțumească vreodată. Atunci când vor atinge adâncimile păcatului, ei vor căuta neobosit să ademenească sufletele altora. Aceasta se datorează faptului că satana le-a devorat sufletele într-o asemenea măsură încât acum se folosește de ei pentru a atrage alte suflete în capcana lui josnică.

Moralitatea omenirii s-a scufundat la asemenea adâncimi încât acest spirit al răului înghite zilnic milioane de suflete. Oh, cum crește Durerea Mea și cât de multă muncă este necesară pentru a înlătura această infestare! Va veni o vreme când doar unei treimi din omenire îi va fi dat Harul de a desluși diferența dintre bine și rău.

Aceia care primesc cu brațele deschise răul, în orice forma a lui, îl vor prezenta ca fiind un lucru bun. În curând, va trebui să fie foarte curajos omul care să vorbească răspicat și să declare: “Acest lucru este greșit.” fără a fi demonizat și persecutat, deoarece acest fapt va fi considerat a fi o izbucnire irațională.

Oh, cât de adânc se vor afunda copiii lui Dumnezeu. Suflete cu inimi împietrite, cu ură pentru ceilalți, cu lipsă de compasiune, lacome și însetate de violență, vor spori în număr. Ei vor fi acum admirați de lume, deși cu zeci de ani în urmă ei ar fi fost de temut. Din acest motiv Eu trebuie să intervin pentru a salva omenirea de la autodistrugere, înainte de Ziua cea Mare a Domnului.

Planul Satanei este de a distruge cât mai multe suflete cu putință. Planul Meu este de a opri această infestare, și Eu nu voi ezita să vă ofer semne ce sunt necesare pentru a vă trezi la Iubirea de Dumnezeu și pentru a vă pregăti în mod adecvat pentru lumea ce va să vină.

Niciodată să nu respingeți Mâna lui Dumnezeu. Niciodată să nu ignorați Cuvântul lui Dumnezeu, pentru că fără acestea, voi nu sunteți nimic.

Al vostru Isus