Vineri, 31 ianuarie 2014 la ora 15:27

Copila mea mult iubită, să nu lăsați ca ura împotriva acestei Misiuni să vă tulbure inimile. În schimb, plecați-vă capetele și mulțumiți pentru Cartea Adevărului, care este un Dar dat lumii în aceste timpuri tulburi.

Preaiubitul meu Fiu Isus Cristos, a fost chinuit, batjocorit și insultat în timpul Misiunii Sale de predicare a Adevărului, în Timpul Său de pe Pământ. Cei care cunoșteau Cuvântul lui Dumnezeu au refuzat să îl recunoască pe Mesia cel promis, atunci când Acesta a stat dinaintea lor. Cuvintele Sale au fost desființate dar, in ciuda acestui fapt, ele nu au fost ignorate. Când Dumnezeu vorbește prin profeții Săi sau, în acel caz, prin Fiul Meu– Adevăratul Mesia – omului îi este imposibil să ignore Cuvintele Sale. Cei care nu acceptă Cuvântul lui Dumnezeu revărsat prin gura profeților, vor vedea că este imposibil să-i întoarcă spatele. În schimb, ura lor îi va tortura și nu vor găsi nici o clipă de pace în inimile lor.

În timpul Crucificării Fiului meu, El a fost brutalizat și torturat cu o ticăloșie infamă, pe care cei care au fost crucificați în aceeași zi cu El nu au trebuit să o îndure, cu toate că ei erau criminali condamnați, pe când unica vină a Fiului meu a fost aceea că a spus Adevărul. Când Adevărul – Cuvântul lui Dumnezeu – este rostit prin profeții săi, el este ca o sabie cu două tăișuri. El aduce bucurie și Haruri speciale pentru unii, în timp ce pentru alții aduce teama care poate cauza ură. Așadar, când vedeți ura manifestată sub forma acțiunilor josnice, a minciunilor și a răstălmăcirii deliberate a Cuvântului, să știți atunci că această Misiune vine de la Dumnezeu. Mulțimea de profeți falși care rătăcesc pe Pământ în aceste timpuri, nu provoacă o astfel de reacție pentru că ei nu sunt de la Dumnezeu.

Amintiți-vă că Satana urăște această Misiune, pentru că va pierde miliarde de suflete datorită ei. Prin urmare, ea va fi un parcurs dificil pentru cei care o urmează. Vă îndemn să fiți atenți la cei care pretind că vin în Numele Fiului meu și apoi declară că acest Cuvânt al lui Dumnezeu vine de la satana. Ei comit una din cele mai dureroase blasfemii împotriva Duhului Sfânt. Rugați-vă, rugați-vă, rugați-vă pentru aceste biete suflete. Nu fiți mânioși pe ele. În schimb, trebuie să implorați Milă pentru ele.

Pentru a proteja această Misiune împotriva răutății satanei, vă rog să începeți să recitați această puternică rugăciune de lepădare de satana. Când spuneți această Rugăciune a Cruciadei, de cel puțin două ori pe săptămână, veți ajuta la protejarea acestei Misiuni de Salvare și veți aduce mai multe suflete în Împărăția lui Dumnezeu.

Rugăciunea (132) a Cruciadei de Rugăciune: Lepădare de satana, pentru protejarea acestei Misiuni

"O, Mamă a Mântuirii, vino în ajutorul acestei Misiuni. Ajută-ne pe noi, Rămășița Armatei lui Dumnezeu, să ne lepădăm de satana. Te rugăm să zdrobești capul bestiei cu călcâiul tău și să îndepărtezi toate obstacolele din calea Misiunii noastre de a salva sufletele. Amin."

Copii, trebuie să vă amintiți că niciodată nu este ușor atunci când îl ajutați pe Fiul meu să-și poarte Crucea. Atunci când vă declarați fidelitatea față de El, suferința Lui devine suferința voastră. Dar, având o încredere deplină în El și perseverând în parcursul vostru de a-L ajuta să salveze sufletele, veți deveni mai puternici. Vi se va da curajul, forța și demnitatea de a vă ridica deasupra batjocurii, blasfemiei și ispitelor care vă vor încerca zilnic, până în Ziua Celei de-a Doua Veniri a Fiului meu iubit, Isus Cristos.

Mergeți în pace. Puneți-vă toată încrederea în Fiul meu și chemați-mă întotdeauna pe mine, iubita voastră Mamă a Mântuirii, să vin și să vă sprijin în Misiunea voastră prin care ajutați la salvarea sufletelor.

Mama voastră iubită,
Mama Mântuirii

Mesajul contine

Lepădare de satana, pentru protejarea acestei Misiuni
Rugăciunea (132) a Cruciadei de Rugăciune

Această rugăciune, deși nu este necesar să fie spusă zilnic, trebuie spusă de cel puțin două ori pe săptămână

Când spuneți această Rugăciune a Cruciadei, de cel puțin două ori pe săptămână, veți ajuta la... citește tot