Vineri, 31 ianuarie 2014 la ora 16:13

Preaiubita Mea fiică, ascultă-Mă acum când vorbesc despre Avertismentul care va veni. Fără Intervenția Mea, majoritatea lumii s-ar scufunda în abisul fiarei și nu ar mai vedea niciodată Lumina Lui Dumnezeu. Fără acest Miracol, miliarde de suflete ar merge în Iad.

Așadar, Eu trebuie să vă amintesc că trebuie să vă pregătiți pentru acest Eveniment, căci pentru mulți el va provoca o imensă durere și suferință. Va fi ca și cum ei s-ar scufunda până la nivelurile cele mai de jos ale Purgatoriului, care purifică sufletul cu o căldură puternică și stârnește un simțământ groaznic de remușcare, care provoacă durere cărnii.

Multe suflete se vor bucura. Totuși, chiar și acele suflete care sunt apropiate de Mine se vor simți în agonie când va trebui să-și privească păcatele în fața Mea. Rușinea pe care o vor simți va fi uitată rapid, căci Lumina Milostivirii Mele îi va devora și îi va umple de Haruri. Sufletele care nu Mă cunosc deloc vor fi fascinate iar mulți vor crede că au murit și că sunt judecați de Mine în ultima Zi. Și ei se vor bucura când Adevărul li se va revela. Apoi mai sunt acele biete suflete distruse, care se desfată cu viețile lor păcătoase, și care vor suferi îngrozitor. Unii se vor prăbuși întinși la Picioarele Mele. Ei își vor proteja ochii de Lumina Mea, căci durerea pe care vor simți stând în fața Mea, singuri și lipsiți de apărare, va fi imposibil de suportat pentru ei. Ei nu vor cere Milostivirea Mea, căci ura lor pentru Mine este prea adâncă.

În sfârșit, sufletele celor care au renunțat complet la Mine și s-au predat trup și suflet celui rău vor suferi o tortură și mai mare, ca și cum s-ar târî în adâncurile Iadului. Mulți nu vor fi capabili să îndure Prezența Mea și vor cădea morți înaintea Mea. Alții vor încerca să Mă cheme, dar vor fi târâți departe de Mine de către cel rău.

Cu toate acestea, după această Intervenție puternică a Mea, milioane de suflete se vor converti și ele se vor alătura Rămășiței Bisericii Mele, pentru a îndura penitențe ca să Mă ajute să salvez sufletele care s-au desprins cu totul de Milostivirea Mea.

Totul va fi bine, căci până la urmă Eu sunt Atot-milostiv, Atot-îndurător, Atot-iubitor. Acelora care Mă iubesc le va fi dat din abundență Darul Iubirii Mele. Iubirea Mea va aprinde în ei Imaginea Patimilor Mele, iar aceasta îi va încuraja să facă sacrificii mari ca ispășire pentru păcatele sufletelor pierdute care au nevoie cel mai mult de Milostivirea Mea.

Pregătiți-vă mereu, în fiecare zi, ca și cum Avertismentul ar avea loc mâine, căci el va veni peste voi pe neașteptate

Al vostru Isus