Sâmbătă, 01 februarie 2014 la ora 19:53

Mult iubita Mea fiică, în timpul purificării pe care rasa umană trebuie să o îndure, ar fi o greșeală ca suferința care va fi dată de persecuție să fie confundată cu deznădejdea.

Mare parte a ceea ce omenirea crede că i se cuvine va fi întors pe dos și cu susul în jos, însă asta e ceva necesar. Atunci când Purificarea este înfăptuită, un nou răsărit va apărea brusc și fără avertizare și noua lume va fi prezentată copiilor lui Dumnezeu.

De aceea vă cer ca nici unul dintre voi să nu creadă vreodată că nu ar mai fi nicio speranță, cu toate ca va fi îndurată multă durere, atât de cei care Mă iubesc cât și de cei care nu Mă iubesc. Mai bine bucurați-vă, pentru că doar iubirea, bucuria, pacea și fericirea există în Noul Meu Paradis. Când lumea va fi curățată de păcat și cât mai multe suflete posibil vor fi purificate, atunci Eu voi veni ca un Mire ca să vă întâmpin. Marea și Glorioasa Zi trebuie așteptată cu bucurie, entuziasm și mult dor pentru că Inima Mea va exploda și se va uni cu întreaga lume.

Noul Început e la îndemâna voastră. Îndurați orice durere și suferință pe care o veți avea de înfruntat de acum înainte, pentru că ea nu va mai însemna nimic atunci când veți ajunge în Lumina Mea, atunci când am să vă copleșesc cu iubirea și fericirea pe care ați așteptat-o toată viața voastră, însă pe care până atunci n-ați putut-o obține cu adevărat.

Ajutați-Mă să aduc înapoi în Brațele Mele sufletele celor care sunt pierduți pentru Mine. Rugați-vă unii pentru alții. Fiți bucuroși. Fiți încrezători. Fiți pe pace. Orice s-ar întâmpla de acum înainte, să știți că Iubirea Mea este mai puternică decât ura. Tăria Mea este Atotputernică. Milostivirea Mea este fără sfârșit. Răbdarea mea este enormă.

Mergeți în pace și slujiți-Mă pe Mine până în ultima Zi, pentru că Ziua ce îi va urma va fi începutul lumii care nu va avea sfârșit și unde moartea nu va mai fi.

Eu vă iubesc și vă prețuiesc pe fiecare dintre voi.

Al vostru Isus