Duminică, 02 februarie 2014 la ora 17:09

Mult iubiții mei copii, vă rog să recitați Preasfântul meu Rozariu în fiecare zi de acum încolo pentru a proteja această Misiune de atacurile satanice. Recitând Preasfântul meu Rozariu în fiecare zi veți atenua răutatea satanei și a celor pe care el îi influențează, atunci când vor încerca să împiedice sufletele să urmeze această Chemare specială din Ceruri.

Toți cei care sunt de alte credințe trebuie să înceapă să recite Sfântul meu Rozariu, pentru că el va aduce fiecăruia dintre voi o mare protecție. Preasfântul Rozariu este pentru toată lumea, și pentru cei care doresc să beneficieze de protecția mea – Darul pe care eu l-am primit de la Dumnezeu pentru a apăra sufletele de cel rău.

Foarte mulți dintre voi, dragi copii, veți fi chinuiți ca să cedați. Dacă o veți face, veți fi îndepărtați de la această Misiune. Dușmanii lui Dumnezeu își vor folosi toate puterile pe care le au ca să vă oprească. Ei vă vor hărțui, vor striga jigniri la adresa voastră și vă vor acuza de lucruri rele. Ignorați aceasta și permiteți-mi mie, iubita voastră Maică a Mântuirii, să vă ofer mângâierea și să vă asigur întreaga protecție de care aveți nevoie.

În timpul Misiunii Fiului meu pe Pământ, El a fost trădat în foarte multe feluri. Îl așteptau în sate, cu pietre în mână. Când trecea, având sute de oameni care Îl urmau, pietrele erau aruncate înspre El de oameni ascunși după niște adăposturi, ca să nu vadă nimeni cine erau. Ei Îl urau; se plângeau de El la autoritățile Bisericii; răspândeau minciuni răuvoitoare despre El și spuneau că a vorbit de rău și a spus blasfemii împotriva lui Dumnezeu. Totuși, niciunul dintre ei nu putea explica exact în ce fel se făcea El vinovat de aceste lucruri. Apoi, își petreceau mult timp îndemnându-i pe discipolii Săi să Îl renege. Mulți dintre aceștia chiar așa au făcut. Apoi, fariseii i-au avertizat pe toți cei care se închinau în temple că, dacă vor continua să Îl urmeze pe Fiul meu, nu li se va mai permite să intre niciodată în Casa Domnului. Și mulți dintre ei au încetat să Îl urmeze pe Fiul meu. Aceste suflete au plâns cu lacrimi amare de durere după ce Fiul meu a fost crucificat, pentru că abia atunci și-au dat seama cât de mult I-au greșit Lui.

Același lucru va fi valabil și pentru această Misiune, care pregătește calea Domnului și Ziua cea Mare a Celei de a Doua Veniri a Fiului meu. Vor fi făcute toate eforturile pentru a slăbi Rămășița Bisericii. Se vor face toate încercările pentru a slăbi hotărârea voastră. Vor fi create toate planurile posibile pentru a vă încuraja să întoarceți spatele salvării voastre și a celorlalți.

Nu trebuie să permiteți vreodată ca spiritul răului să vă înăbușe spiritul, să vă slăbească credința sau să vă încurajeze să îl renegați pe Fiul meu. Să nu vă pierdeți niciodată încrederea în Fiul meu sau în Promisiunea Sa de a se întoarce pentru a aduce omului Noul Început. El nu vă va părăsi niciodată. El înțelege cât de greu este pentru voi toți, înțelege durerea pe care o îndurați și sacrificiile pe care le faceți pentru El.

Țineți minte, voi sunteți ai Săi și când sunteți cu adevărat parte din El și vă abandonați Lui, deveniți parte din Lumina Sa. Lumina lui Dumnezeu, prezentă în suflete, atrage întunericul care este prezent în alte suflete. Când satana folosește sufletele în acest fel, el își va face cunoscută și simțită furia. Atunci când se vor face obiecții împotriva acestei Misiuni, care este binecuvântată de Dumnezeu, ei nu vor fi niciodată raționali și calmi. Frenezia de care vor da dovadă va fi un semn clar despre cât de mult urăște satana această Misiune. De aceea trebuie spus Sfântul meu Rozariu în fiecare zi, de către voi toți, pentru a proteja această Misiune.

Să aveți întotdeauna încredere în instrucțiunile mele, pentru că Fiul meu mi-a cerut să vă ajut pe toți să faceți față presiunilor pe care va trebui să le îndurați în Numele Său.

Mama voastră iubită, Mama Mântuirii