Marți, 04 februarie 2014 la ora 15:00

Mult iubita Mea fiică, astăzi este o zi specială căci am primit din partea ta darul acceptării tale depline a acestei Misiuni.

Atunci când Eu ating inimile sufletelor pe care le chem să vestească Cuvântul Meu, acest lucru îl copleșește pe acel suflet ales. Prezența Mea șochează tot atât de mult pe cât aduce și alinare. Ea provoacă un tumult extraordinar iar acest lucru necesită o încredere totală a sufletului. Este un lucru înfricoșător pentru toți aceia care simt Intervenția Mea pentru că aceasta impune o putere de discernământ colosală din cauza conflictului emoțional ce se generează în suflet.

La început, sufletul este slăbit de forța ce o exercită în el Prezența Duhului Sfânt iar trupul se simte greu. Simțurile devin mai ascuțite iar intelectul amorțește. Curând după aceea, apare un impuls natural de a pune sub semnul întrebării ceea ce se întâmplă și pot apărea îndoieli. Însă Prezența Duhului Sfânt este impenetrabilă și va rămâne astfel până când Voia Mea este înfăptuită, atâta vreme cât sufletul acceptă ceea ce se așteaptă de la el. După aceea sufletul este învăluit de o dorință de a obține claritatea acompaniată de nevoia de liniștire. Iar în timp ce acesta caută mângâiere și curaj, Forța Duhului Sfânt nu poate fi împiedicată, oprită sau reținută.

Dispoziția sufletului de a se lăsa în voie ca să devină un instrument al Duhului Sfânt pentru a vesti Adevărul, înseamnă că nu va putea influența Cuvântul și nici să intervină asupra Lui sau să-L manipuleze în vreun fel.

Intelectul uman se răzvrătește din când în când. În vreme ce Duhul Sfânt oferă alinare sufletului care ajunge să nu se mai teamă de Acesta, sufletul speră că, după ce Misiunea se va fi încheiat, viața va continua ca și mai înainte. Dar bineînțeles, nu se întâmplă întotdeauna așa. Astfel, această Misiune a Mea de a-i aduna și de a-i duce pe copiii Mei în siguranță în Lumea Mea fără de sfârșit nu va avea sfârșit. Această Misiune va rămâne în picioare până în Ziua cea de pe urmă. Acum că ai acceptat această stare de fapt și nu îți mai dorești o altă alternativă, poți în sfârșit să-ți găsești pacea în inima ta, fiica Mea.

Copii, veți avea pace în inimile voastre doar atunci când în sfârșit veți accepta Darul Meu către lume care este Cartea Adevărului. Veți fi capabili să vă încredeți în Mine în totalitate atunci când veți accepta că Eu, Dumnezeu cel Preaînalt – Cel ce Este și Va Fi – comunic cu lumea în aceste vremuri.

Îmi doresc ca voi să acceptați Adevărul cu iubire și încredere și fără îndoială în inimile voastre. Când veți face aceasta, Eu vă voi inunda cu Pacea și Dragostea Mea. Doar atunci vă veți umple de iubire și fericire. Doar atunci veți fi liberi.

Tatăl vostru, Dumnezeu cel Preaînalt