Miercuri, 05 februarie 2014 la ora 15:27

Copila mea, este mai dificil pentru sufletele care L-au cunoscut pe Fiul meu și apoi s-au îndepărtat, să se întoarcă la El, decât pentru cele care nu L-au cunoscut deloc.

Când experimentați Iubirea lui Isus și apoi Îi întoarceți spatele, se creează un mare gol în viețile voastre. Nimic nu poate înlocui vreodată Prezența Sa. Astfel că, atunci când un suflet încearcă să se întoarcă la El, deși Fiul meu îl așteaptă mereu, cu Mare Iubire și Răbdare, acel suflet tot nu știe cum să-și deschidă inima înaintea Lui.

Dacă vă simțiți înstrăinați de Fiul meu, nu trebuie niciodată să vă fie frică să-L chemați. Niciodată nu trebuie să vă fie rușine să vă prezentați înaintea Lui, pentru că El este Atot-Milostiv și va ierta orice păcătos, când este rugat cu sufletul cuprins de căință, să facă asta.

Când doriți să-L chemați pe Fiul meu, trebuie doar să-L rugați să vă ia în Milostivirea Sa și să vă lăsați în grija Lui.

Rugăciunea (133) a Cruciadei de Rugăciune: O chemare de reîntoarcere la Dumnezeu

"Isuse drag, iartă-mă pe mine, un suflet înstrăinat, care a renunțat la Tine din pricina orbirii. Iartă-mă că am înlocuit Iubirea Ta cu lucruri inutile, care nu înseamnă nimic. Ajută-mă să găsesc curajul de a merge alături de Tine, de a accepta cu recunoștință Iubirea și Milostivirea Ta. Ajută-mă să rămân aproape de Inima Ta Preasfântă și să nu mă mai îndepărtez niciodată de Tine. Amin."

Cei care nu-L cunosc pe Fiul meu și care doresc să fie duși înaintea Tronului lui Dumnezeu cel Preaînalt, trebuie să rostească această Rugăciune a Cruciadei (134) Pentru a crede în Existența lui Dumnezeu.

Rugăciunea (134) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru a crede în Existența lui Dumnezeu

"O, Dumnezeule Preaînalt, ajută-mă să cred în Existența Ta. Alungă toate îndoielile mele. Deschide-mi ochii către Adevărul vieții ce urmează după aceasta și călăuzeste-mă spre calea Vieții Veșnice. Te rog, lasă-mă să-ți simt Prezența și dăruiește-mi Darul credinței adevărate, înainte de ziua în care voi muri. Amin."

Aceste Rugăciuni, dragi copii, sunt însoțite de mari Haruri și cei care le vor rosti vor vedea Adevărul iar inimile lor vor fi umplute cu o mare iubire, așa cum n-au mai cunoscut niciodată înainte pe Pământ. Apoi, sufletele lor vor fi purificate.

Mergeți acum, știind că, atunci când sunteți aproape de Dumnezeu, sunteți binecuvântați cu Harul unei păci profunde

Mama ta iubită, Mama Mântuirii

Mesajul contine

O chemare de reîntoarcere la Dumnezeu
Rugăciunea (133) a Cruciadei de Rugăciune

Isuse drag, iartă-mă pe mine, un suflet înstrăinat, care a renunțat la Tine din pricina orbirii.

Iartă-mă că am înlocuit Iubirea Ta cu lucruri inutile, care nu înseamnă nimic.

Ajută-mă să găsesc curajul... citește tot


Pentru a crede în Existența lui Dumnezeu
Rugăciunea (134) a Cruciadei de Rugăciune

Dumnezeule Preaînalt, ajută-mă să cred în Existența Ta.

Alungă toate îndoielile mele.

Deschide-mi ochii către Adevărul vieții ce urmează după aceasta și călăuzește-mă pe calea Vieții Veșnice.

Te rog, lasă... citește tot