Joi, 06 februarie 2014 la ora 16:15

Copila mea, când va sosi timpul în care preoții Fiului meu vor avea de înfruntat suferințe îngrozitoare și erori din partea justiției, atunci ei trebuie să mă cheme pe mine. Mie mi s-a dat Harul de a putea să le ofer curajul de care vor avea nevoie pentru a continua să Îl slujească pe Fiul meu. Mă refer în particular la preoții din Biserica Catolică, pentru că ei vor suferi mai mult decât oricare alți slujitori ai lui Dumnezeu.

Când vă sosi ziua, și când ei vor fi chemați să depună un jurământ care va nega Divinitatea preaiubitului meu Fiu, Isus Cristos, ei nu trebuie să se îndoiască niciodată de adevărata intenție a celor care le cer aceasta. Când li se va cere să renunțe la semnificația Sfintei Euharistii și să accepte o nouă interpretare, ei vor ști atunci că a sosit ceasul. Aceea va fi ziua în care situația va începe să devină foarte rea iar ruinarea zidurilor de sub acoperișul bisericilor va fi văzută pretutindeni.

Doresc ca toți preoții care vor avea de înfruntat aceste încercări dureroase să rostească această Rugăciune a Cruciadei, pentru apărarea Adevărului.

Rugăciunea (135) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru preoți: Pentru apărarea Adevărului

"O, preaiubită Mamă a Mântuirii, ajută-mă în momentele mele de nevoie. Roagă-te ca să fiu binecuvântat cu Darurile revărsate asupra nevrednicului meu suflet prin Puterea Duhului Sfânt, pentru a apăra Adevărul în toate timpurile. Susține-mă de fiecare dată când mi se cere să neg Adevărul, Cuvântul lui Dumnezeu, Sfintele Sacramente și Preasfânta Euharistie. Ajută-mă să folosesc Harurile pe care le primesc pentru a mă opune cu fermitate răutăților satanei și ale tuturor sărmanelor suflete pe care le folosește ca să Îl pângărească pe Fiul tău, Isus Cristos. Ajută-mă în ceasul meu de nevoie. Pentru binele sufletelor, dă-mi curajul de a asigura Sacramentele fiecărui copil al lui Dumnezeu, atunci când dușmanii lui Dumnezeu mi-ar putea interzice să fac aceasta. Amin."

Când vor sosi aceste timpuri, voi trebuie să fiți pregătiți să continuați să faceți Lucrarea lui Dumnezeu și să duceți mai departe Crucea Sa cu dârzenie și demnitate, pentru binele sufletului vostru și al sufletelor copiilor lui Dumnezeu.

Preaiubita voastră Mamă, Mama Mântuirii

Mesajul contine

Pentru preoți: Pentru a apăra Adevărul
Rugăciunea (135) a Cruciadei de Rugăciune

Doresc ca toți preoții care vor avea de înfruntat aceste încercări dureroase (teama și spaima din cauza erorilor judiciare, când li se va cere să facă un jurământ care va nega divinitatea iubitului meu... citește tot