Vineri, 07 februarie 2014 la ora 15:50

Copila mea, dacă Fiul meu, Isus Cristos, ar trăi pe Pământ în acest timp, ar fi omorât. Niciun oficial al Bisericii Sale nu L-ar accepta. El ar deveni un obiect al batjocurii, apoi ar fi temut și într-atât de disprețuit, încât L-ar răstigni, la fel ca prima dată.

De data aceasta Fiul meu va veni doar în Spirit și, din Porunca Tatălui meu, El nu va mai apărea pe pământ ca om, în trup. Vă îndemn ca acest Mesaj să fie făcut cunoscut tuturor, întrucât mulți vor veni în Numele Său, însă unul dintre ei se va face foarte cunoscut și va spune că este Fiul meu, dar aceasta va fi o minciună.

Anticristul se va ridica și va deveni atât de puternic încât imaginea sa va fi văzută peste tot. Se vor înălța statui după imaginea sa iar chipul său va apărea mereu la știri și pe ecranele de televiziune din toată lumea. Va fi aplaudat de cei mai puternici conducători, însă își va exercita cu adevărat influența asupra omenirii abia atunci când va fi primit în mod deschis și apoi susținut de către profetul mincinos.

Dacă Fiul meu S-ar face cunoscut din nou în trup și ar atrage atenția, ei L-ar distruge. În schimb, anticristul va fi bine primit în lume și va fi luat drept Isus Cristos.

Fiecare Cuvânt din Biblie, referitor la cea de-a Doua Venire a Fiului Meu, va fi adaptat și răstălmăcit pentru a convinge lumea că tocmai asistă la întoarcerea lui Isus Cristos. Dușmanii Fiului meu, care se amestecă printre slujitori inocenți ai Lui în Biserica Fiului meu de pretutindeni, vor fi induși într-o eroare gravă. Conducătorii lor îl vor primi pe anticrist cu brațele deschise și vor încuraja sufletele să îl idolatrizeze. Influența lui îi va șoca pe mulți dintre cei care rămân credincioși lui Dumnezeu și este important ca voi să vă păziți sufletul de farmecul lui hipnotic.

Daca veți purta asupra voastră Medalia Mântuirii, ea, pe lângă celelalte Haruri pe care le conferă, vă va proteja împotriva puterii anticristului. Nu vă înșelați, căci anticristul îi va seduce pe mulți și va fi văzut ca fiind cel mai puternic, mai faimos, mai carismatic și mai influent conducător al tuturor timpurilor. Mulți vor crede că anticrist este un om foarte sfânt și, datorită numeroaselor sale legături în Biserica Fiului Meu, milioane de oameni se vor converti la ceea ce ei cred că este Adevărul. Această imagine exterioară falsă a sfințeniei va aduce lacrimi de bucurie pe chipurile tuturor celor care nu au avut nicio credință în viața lor până în acel moment, sau nu au crezut în Dumnezeu. Aceștia îl vor adula pe acest om și vor crede că el le va salva sufletele.

La început, anticristul va fi văzut drept un mare conducător cu o alură atrăgătoare, fermecătoare și iubitoare. Apoi, în timp, el va începe să manifeste puteri tămăduitoare și mulți oameni vor ieși în față pretinzând că au fost vindecați de el. De asemenea, multe suflete vor susține că au asistat la minuni în prezența sa. După aceea se vor manifesta peste tot o serie de apariții false, în care va fi văzută imaginea simbolului Duhului Sfânt.

Mass-media îi va crea o imagine de om evlavios și foarte puțini vor îndrăzni să-l mustre în public. Deoarece va stăpâni multe limbi, el va păcăli milioane de oameni într-o perioadă foarte scurtă de timp. Apoi se vor răspândi zvonurile cum că Isus Cristos a revenit. Ele vor fi alimentate de cei care vor lucra neobosit pentru anticrist, răspândind minciuni, până când, într-un sfârșit, el va ajunge să fie luat drept Fiul meu. Toate aceste evenimente vi se par acum exagerate, însă atunci când se vor derula înaintea voastră vor părea ca o serie de evenimente normale pe care mulți le vor vedea ca fiind înălțătoare.

Apoi, la fel cum fiecare falsitate este prezentată lumii pe dos de către satana – anticristul, prin ritualuri satanice, va fi văzut suindu-se la Ceruri. Fiul Meu, când Se va întoarce, va fi văzut coborând pe norii cerului – exact invers față de Înălțarea Sa la Ceruri – întocmai cum El a făgăduit.

Atunci, anticristul și toți aceia care l-au adorat ca niște sclavi vor fi azvârliți în iazul de foc iar pacea va fi a voastră, dragi copilași. Toți aceia care rămân fideli Adevărului vor fi ridicați, într-o clipită, în Noul Paradis, când Cerul și Pământul vor deveni una.

Mama voastră preaiubită, Mama Mântuirii