Vineri, 07 februarie 2014 la ora 23:38

Mult iubita Mea fiică, pe măsură ce Mesajele Mele se răspândesc și aprind dorința de a îi încuraja pe mulți să se întoarcă spre Mine, vor fi văzute multe miracole.

Cei necredincioși, cei de alte credințe și cei care s-au depărtat de Mine din cauza vieților lor păcătoase, se vor converti. Îți promit aceasta. Oamenii ai căror ochi sunt închiși și-i vor deschide. Cei care poartă ură în suflet vor plânge cu lacrimi de bucurie când această povară le va fi ridicată. Oamenii care nu Mă cunosc deloc Mă vor recunoaște. Foarte mulți vor veni și vor striga către Mine și Prezența Duhului Sfânt va fi simțită de mulți, atunci când ei vor accepta în sfârșit că Eu am intervenit ca să îi salvez de tot răul.

Fiica Mea, te rog să îi liniștești pe toți cei pe care îi întristează modul în care Existența Mea este negată acum în lume. Spune-le că, deși va fi ștearsă orice urmă a Mea, Eu voi continua să luminez sufletele celor care Mă cheamă. Eu nu îi voi părăsi niciodată pe ai Mei. Eu nu îi voi ignora niciodată pe cei care se simt singuri, triști, speriați și pe cei care nu sunt siguri dacă Dumnezeu există sau nu. Când ei își vor da simplu mândria la o parte și Îmi vor cere să le dau un semn al Prezenței Mele, Eu le voi răspunde. Niciodată nu am mai intervenit Eu cu o asemenea magnitudine cum o voi face acum. Datorită Dorinței Mele de a salva întreaga omenire, voi străpunge până la inima celor care M-au negat până acum, dar numai dacă și când Mă vor chema ei.

Aștept răspunsul vostru. Anticipez iubirea și bucuria cu care vă voi umple inimile și sufletele în momentul reconcilierii, căci aceasta este dulceața convertirii voastre. Acesta va fi timpul când voi vă veți descuia sufletul și veți permite ca Lumina lui Dumnezeu să vă aducă darul cel mai mare pe care vi-l puteți imagina – darul Vieții Veșnice.

 Isus al vostru