Duminică, 09 februarie 2014 la ora 19:00

Prea iubita Mea fiică, nu există nimic ce nu aș face Eu pentru copiii Mei. Nici un sacrificiu nu este prea mare.

Mă cobor pe Mine Însumi pentru a pune Inima Mea la picioarele lor și, totuși, ei continuă să o calce în picioare. Mă umilesc pe Mine Însumi, chemându-i prin aceste Mesaje, iar ei Mă batjocoresc și mă iau în zeflemea.

Le-am permis să-L biciuiască și să-L ucidă pe Fiul Meu, iar ei subestimează Marea Jertfă pe care Eu am făcut-o pentru ei, pentru a le da viața veșnică și a-i elibera de sub jugul celui rău.

Eu stărui pe lângă ei să-și schimbe viața iar ei Mă ignoră. Le trimit suflete alese pentru a le vorbi și a proclama Cuvântul Meu, iar ei îi scuipă în față.

Trimit pedepse asupra lor iar ei nu învață nimic din ele. În loc de asta, ei pretind că este pur și simplu un capriciu al sorții, care n-are nimic de a face cu Mine.

Eu le trimit Iubirea Mea, prin Harurile miraculoase date vizionarilor, văzătorilor cu duhul, sfinților și profeților, dar numai câțiva folosesc aceste Haruri. Țineți minte acum Cuvintele Mele – Cartea Adevărului este cel mai mare Dar dat de către Mine lumii, de când L-am trimis pe Fiul Meu să vă mântuiască. V-am lăsat moștenire acest Dar Prețios, ca el să vă deschidă inimile și să vă elibereze sufletele de atașamentul față de ispitele diavolului și să vă ajute să vă pregătiți pentru Împărăția Mea.

Intervenția Mea Puternică, în aceste timpuri, este reprezentată prin viteza cu care Cuvântul Meu se va răspândi, începând de astăzi, șocând și luând pe mulți prin surprindere. Când veți auzi Cuvântul Meu, rostit în fiecare limbă, cu doar un mic ajutor din partea oamenilor, veți avea dovada Puterii Duhului Sfânt.

Eu voi asigura continuitatea Lucrării Mele. Voi călca peste cei care vor încerca să-Mi oprească Mâna. Îi voi da la o parte pe cei care sunt conduși de spiritul celui rău și voi înăbuși sunetul vocii lor demne de milă.

Cu o singură lovitură a Mâinii Mele îi voi reduce la tăcere pe cei care încearcă să Mă oprească, fiindcă singura Mea dorință este să salvez fiecare suflet, până la ultimul. Sunt hotărât să nu permit ca această Lucrare să fie ignorată, deoarece, odată ce am dat Autorizarea Mea unei Misiuni cum este aceasta, puteți fi siguri că puterea omului este nimic în comparație cu ea.

Fiți calmi, dragi copii, și aveți încredere în Mine, Tatăl vostru iubit. Iubirea Mea este atât de puternică încât nu poate fi diluată, oricât de grave ar fi păcatele voastre. Eu permit acestor încercări, persecuții și planuri ticăloase să șteargă orice urmă a Fiului Meu, dar va fi doar pentru scurtă vreme.

Nu vă temeți niciodată de Planurile Mele, pentru că ele au un scop, și acesta este de a-l elimina pe cel rău și de a vă aduce o viață plină de Slavă, în acord cu Voința Mea Preasfântă. Aveți multe de așteptat. Tot ceea ce vă cer este să vă rugați și să urmați tot ceea ce v-am învățat, în aceste timpuri, prin Sfânta Mea Misiune de a vă aduce cel mai mare și neprețuit Dar pe care l-am creat pentru voi în Noul Cer și Noul Pământ – Noul Meu Paradis – așa cum era destinat să fie când i-am creat pe Adam și Eva.

Amintiți-vă întotdeauna de Iubirea Mea pentru voi toți, când vă simțiți slabi și vulnerabili, pentru că ea este atât de măreață încât este peste puterea voastră de înțelegere.

Tatăl vostru preaiubit, Dumnezeu cel  Preaînalt