Luni, 10 februarie 2014 la ora 15:43

Fiica Mea preaiubită, Timpul Meu este aproape și Cerul se pregătește pentru marea sărbătoare, când Cerul se va uni cu Pământul pentru a deveni una.

Sunt în curs de desfășurare multe pregătiri, și Tatăl Meu preaiubit plănuiește să aducă multe Daruri acelora care nu Îl cunosc. Toți îngerii și sfinții s-au adunat împreună pentru a se ruga pentru toate sufletele, în speranța că toți oamenii, și în special cei care ignoră existența Raiului și a Iadului, să cunoască Adevărul.

Când sufletelor le este prezentat Cuvântul lui Dumnezeu, ele nu îl primesc totdeauna cu plăcere. În loc de asta, ei evită Cuvântul, deși el este singura lor cale de mântuire. De ce este omul atât de încăpățânat și de dornic să creadă doar ceea ce vrea el și ceea ce îi satisface propriul lui egoism? De ce omul refuză să vadă legătura dintre păcatul din viața lui și sentimentul de nemulțumire pe care îl are și care este cauzat de refuzul său de a accepta că el nu este nimic? Doar datorită iubirii Tatălui Meu pentru lume și pentru toți copii Săi i s-au dat omului atâtea ocazii de a deveni întreg. Cu toate acestea, omul preferă să trăiască viața doar pe jumătate, plasându-l pe Dumnezeu doar în anumite puncte din viața sa, numai acolo unde îi convine.

Eu, Isus Cristos, voi deschide in curând mințile acelora care nu recunosc Cuvântul lui Dumnezeu în aceste Mesaje. Eu voi atrage inimile lor și le voi umple cu dorul de Adevăr. Când veți fi îndopați cu falsități, când vă vor fi prezentate neadevăruri și veți fi hrăniți cu minciuni în ceea ce privește păcatul și cum este văzut el prin ochii lui Dumnezeu – Eu voi sta ca o barieră pentru a vă proteja. Voi cauza frustrări multora, căci Eu nu renunț ușor atunci când omul ignoră Darul Duhului Sfânt. Voi deveni ca un ghimpe în coasta voastră, ca durerea dată de spirtul turnat peste o rană deschisă. Foarte puțini vor continua să Mă ignore, dar nu toți vor accepta Ultimul Meu Dar, cel al Mântuirii Veșnice.

Din păcate, mulți vor respinge Chemarea Mea Finală și în schimb vor urma fiara, iar acest lucru înseamnă că ei vor fi pierduți pentru veșnicie. Nu știți că, după ce va avea loc a Doua Mea Venire, sufletele voastre vor exista pentru veșnicie?

Va trebui să alegeți: Viața Veșnică împreună cu Mine, sau osânda veșnică alături de diavol.

Nu există cale de mijloc. Fiecare om va alege calea pe care o dorește.

Al vostru Isus