Miercuri, 12 februarie 2014 la ora 22:45

Copila mea, întocmai precum imaginea Fiului meu, Cuvântul Său și Promisiunea Sa de a veni din nou vor fi ignorate și apoi eliminate, tot astfel se va întâmpla cu orice referire la mine, iubita voastră Mamă.

În curând, rugăciunea “Bucură-te, Marie” nu se va mai auzi nici înăuntrul nici în afara Bisericii Fiului meu. Cei care vor vizita locurile mele sfintele de pelerinaj vor avea de înfruntat multă dezaprobare, iar grupurile mariane vor fi criticate pentru multe motive, toate însă neîntemeiate. Nu se va mai recunoaște autenticitatea aparițiilor mele, Sfânta Fecioară Maria, Maica lui Dumnezeu. Toate referirile la mine nu vor fi agreate de către noua și modernizata carcasă a Bisericii Fiului meu pe Pământ. Devoțiunile față de mine vor fi oprite în multe biserici, sub regimul nou ales ce va fi introdus în viitor. Eu voi fi uitată și apoi disprețuită de către aceia care pretind că reprezintă o nouă, modernă și atotcuprinzătoare biserică, ce nu va semăna deloc cu Biserica ridicată pe Piatră de către Petru, iubitul apostol al Fiului meu.

Când veți vedea ca devoțiunile față de mine, Sfânta Maică a lui Dumnezeu, sunt privite în acest mod, vă rog să înțelegeți că aceste reguli noi se vor introduce la porunca celui rău. Cel rău mă disprețuiește, dar în același timp se teme de mine. El știe că devoțiunea față de mine a sufletelor ține în frâu acțiunile lui malefice și că recitarea Preasfântului meu Rozariu îl biciuiește și îl face neputincios. Cei care mă iubesc vor avea de înfruntat acele zile și va veni timpul când va înceta asocierea Bisericii cu locurile de pelerinaj. Când se va întâmpla acest lucru, veți ști că scopul este de a-i separa pe copiii lui Dumnezeu de influența mea, care în acele timpuri va fi necesară pentru că eu vă voi ajuta să vă apropiați de Fiul meu.

Rolul meu este de a vă pregăti pentru Marea Zi a celei de a Doua Veniri a Fiului meu. Intenționez să continui să îi chem pe toți copiii mei până când acea Zi va sosi. Eu doresc doar să aduc sufletele înaintea Fiului meu, astfel încât El să le poată oferi Mântuirea Veșnică. Ținta este salvarea sufletelor, dar cel rău va face toate eforturile pentru a împiedica acest lucru.

Maica voastră iubită, Maica Mântuirii