Luni, 24 februarie 2014 la ora 16:00

Fiica Mea mult iubită, dușmanii Mei nu fac parte din ierarhia religiilor false. Multe astfel de suflete nu știu altceva și ele Mă vor accepta atunci când Mă voi face cunoscut lor. Însă cei care vor pune la cale cea mai mare apostazie sunt din rândurile Propriei Mele Biserici de pe pământ, și ei sunt cei mai periculoși dintre toți.

Nu toți dintre cei îmbrăcați în straiele slujitorilor Mei vin de la Mine, dar să știți un lucru. Ceasul Meu se apropie și, chiar înainte de a Doua Mea Venire, ciuma apostaziei va coborî și va devora Biserica Mea de pe pământ. La fel ca niște lupi în blană de oaie care prostesc lumea făcând-o să creadă că Templul lui Dumnezeu va accepta orice credință, inclusiv pe cele care Mă renegă pe Mine, Isus Cristos, tot așa și aceștia vă vor convinge că această urâciune va fi cea mai mare evanghelizare pe care lumea a văzut-o vreodată. Aceasta va atrage după sine Mânia lui Dumnezeu. În timp ce lumea și toate religiile ei vor fi atrase în această nouă biserică falsă, se va pava calea celor care îl vor prezenta cu mândrie pe omul fărădelegii.

În timp ce toți cei care rămân atenți la Avertismentul Meu și cei care țin Cuvântul Meu vor suferi, tot Eu vă voi da și puterea să îndurați acest eveniment dureros. Acei impostori care își vor fi croit drum în Biserica Mea vor fi înșelat pe mulți și vor continua să înșele milioane de oameni, din toate religiile Creștine, dar și pe cei care nu Mă cinstesc deloc. Toți acești înșelători vor răspândi erezii și, în timp, se va forma o singură religie pentru întreaga lume. Nicio altă credință nu va fi tolerată, în afară de noua doctrină falsă – doctrina provenită din Iad. Creștinii și Evreii vor fi cele două credințe din care se va forma Rămășița.

Când Profețiile Mele vă umplu ochii de lacrimi, să știți că, întrucât prin intermediul acestei Misiuni Eu vă binecuvântez cu tărie de fier și cu hotărâre de oțel, voi veți rămâne credincioși față de Mine, Isus al vostru.

Voi, cei Doi Martori ai Mei de pe pământ, trebuie să rămâneți pe poziții. Rezistați oricărei ispite de a vă îndepărta de Mine și persistați tot timpul în iubirea voastră față de Mine. Rămășița Bisericii Mele se va forma atât în afara acestei Misiuni, cât și din interiorul ei. Aceia dintre voi care resping acum această Misiune dar care Mă iubesc cu adevărat, vor fi atrași în Rămășița Armatei Mele de pe pământ. În ziua în care se va întâmplă acest lucru, voi veți fi înțeles că această Carte a Adevărului a fost, într-adevăr, un cadou din partea Cerului, menit să vă ajute în călătoria voastră finală spre Împărăția Mea și spre Viața Veșnică. Numai atunci vă veți veseli și nu vă veți mai teme, deoarece veți avea toată încrederea necesară pentru a-i aduce slavă lui Dumnezeu.

Al vostru Isus