Joi, 27 februarie 2014 la ora 14:48

Copila mea, există multă ură împotriva acestei Misiuni de Mântuire, pentru că diavolul nu vrea să piardă nici un suflet în favoarea lui Dumnezeu. Când Dumnezeu vorbește printr-un profet, acest fapt constituie o amenințare la adresa iadului. În această situație, diavolul va depune toate eforturile ca să reducă la tăcere Cuvântul lui Dumnezeu. El, satana, va face tot ce îi stă în putință ca să insufle oamenilor aversiune pentru tot ceea ce ar putea salva sufletele lor.

El va răspândi ura până când sufletele care sunt pline de ura lui vor deveni de bună voie agenți ai lui și până când ele nu vor mai putea controla ceea ce fac. Pline de mânia lui, sufletelor le va fi imposibil să simtă iubire în inimile lor față de cei pe care îi cred dușmanii lor. Apoi, ele vor începe să se urască pe ele însele și, cu cât păcătuiesc mai mult împotriva lui Dumnezeu cu atât vor fi mai pline de o suferință groaznică. În final, când o ură de acest fel copleșește sufletele, ele vor deveni incapabile să se elibereze singure de satana. Pentru asemenea suflete este necesară multă rugăciune. Dacă un suflet hulește împotriva Cuvântului lui Dumnezeu, acest suflet se va confrunta cu o luptă atât de acerbă cu fiara încât îi va fi imposibil să se smulgă singur de sub puterea ei. Blestemul împotriva lui Dumnezeu devine blestem asupra sufletului însuși și nimic nu se va mai putea face pentru el în această etapă.

Sufletele pline de ură nu vorbesc Cuvântul lui Dumnezeu, căci aceasta nu se poate. Ura nu se va revărsa niciodată de pe buzele celor care îl iubesc cu adevărat pe Dumnezeu. Să nu subestimați niciodată puterea satanei, pentru ca el poate prinde în capcană orice suflet, indiferent cât de bun este acesta. La început, el, diavolul, va fi foarte convingător atunci când își năpădește victimele cu minciuni. El poate crea chiar iluzia spirituală cum că Eu, Maica Domnului, sunt cea care comunică cu sufletul. El se va folosi de iubirea acestui suflet față de Dumnezeu pentru a-i insufla un sentiment de mânie împotriva a ceea ce sufletul percepe a fi o acțiune, un fapt sau un cuvânt diabolic. Astfel, el prinde în capcană sufletul care poate fi uneori chiar un slujitor loial al lui Dumnezeu. Însă, odată ce sufletul permite celui rău să-l umple cu vreo formă de ură, lui îi va fi imposibil să se elibereze de cel rău. Numai rugăciunea și actele de mare penitență și smerenie pot să-l mai îndepărteze de acesta. După un timp, sufletul va ști că îl tulbură ceva, atunci când mânia, disconfortul, teama și totala lipsă de pace îi copleșesc sufletul. Cel rău nu se va opri până când, într-un sfârșit, sufletul nu se va întoarce împotriva lui Dumnezeu pentru a Îl huli.

Copii, să nu vă angajați niciodată în discuții cu cei care strecoară în sufletul vostru îndoiala asupra Perfecțiunii lui Dumnezeu. Când vă faceți de lucru cu cei care îl hulesc pe Dumnezeu, vă veți molipsi și voi. Când faceți aceasta, voi de asemenea veți fi umpluți de o ură cum n-ați mai simțit până atunci. Apoi veți avea nevoie de mare ajutor și intervenție pentru a putea fi din nou demni să stați în Prezența lui Dumnezeu.

Să ignorați orice formă de ură, pentru că aceasta nu poate veni de la Dumnezeu niciodată. Există o singură sursă de la care provine ura – iar aceasta e satana. Dacă vă înhăitați cu satana și cu cei cărora el le umple inima de ură, acest venin se va revărsa în sufletul vostru. Ignorați aceste situații. Rămâneți în liniște. Rugați-vă pentru acele suflete care îi urăsc pe alții. Trebuie să recitați Preasfântul meu Rozariu ca să vă protejați de această ispită.

Eu vă atenționez asupra acestor lucruri pentru că puterea satanei este mare în acest moment când el încearcă să fure sufletele tuturor oamenilor care cred în Fiul meu, Isus Cristos, peste tot în lume, și care îmi sunt loiali mie, iubita Sa Mamă. Vă rog să mă ascultați în aceste vremuri și să recitați această Rugăciune pentru a vă proteja împotriva urii.

Rugăciunea (138) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Protecție împotriva urii

"O, Mamă a Mântuirii, protejează-mă împotriva oricărui fel de ură. Ajută-mă să rămân tăcut atunci când mă confrunt cu ura. Ține-mă puternic în credința mea pentru Isus Cristos, atunci când sunt slăbit. Pecetluiește-mi buzele. Ajută-mă să întorc spatele celor care mă provoacă prin cuvinte care neagă Învățăturile Fiului tău sau care mă batjocoresc din cauza credinței mele. Mamă dragă, roagă-te pentru aceste suflete, ca ele să renunțe la satana și să simtă în sufletele lor pacea iubirii tale și Împărăția Duhului Sfânt. Amin."

Iubirea și numai Iubirea provine de la Dumnezeu. Ura nu provine decât de la satana. Nu există altă variantă. Nu există cale de mijloc. Ori sunteți de partea Fiului meu, ori împotriva Lui.

Iubita voastră mamă, Mama Mântuirii

Mesajul contine

Protecție împotriva urii
Rugăciunea (138) a Cruciadei de Rugăciune

Mamă a Mântuirii, protejează-mă împotriva oricărui fel de ură.

Ajută-mă să rămân tăcut atunci când mă confrunt cu ura.

Ține-mă puternic în credința mea pentru Isus Cristos, atunci când sunt slăbit.

Pecet... citește tot