Vineri, 28 februarie 2014 la ora 21:42

Mult iubita Mea fiică, Eu voi da Rămășitei Armatei Mele și tuturor celor care nu se vor abate de la Cuvântul Meu Sfânt, putere asupra națiunilor, atunci când apostazia îi va orbi pe toți în numele unificării.

Vi se vor da Favoruri mari, Haruri multe și puterea de a-i conduce pe cei credincioși, pe cei slabi și pe cei care se pierd într-un pustiu arid. Veți deveni Spiritul Adevărat, singura Rămășiță care se va păstra din Duhul Domnului într-o biserică golită de Sfânta Mea Prezență. Prezența Mea va rămâne doar în cei cărora li se va da autoritatea de a dicta Cuvântul lui Dumnezeu și de a conduce la Izvorul Vieții sufletele însetate.

În curând, când vor apărea falșii mesageri care spun că primesc cuvinte și îndrumare din Cer, ei vor deveni precum prinții pe scaunul de domnie care va fi în curând inaugurat în noul templu al urâciunii. Podoabele noului centru de guvernare vor fi proprii lui slujitori fideli, ghicitorii și cei care sunt plini de spiritul întunericului – toți cei care îl vor linguși pe antihrist.

Lumea se va prosterna, va îngenunchea pe ambii genunchi și va idolatriza fiara. Niciun gram de iubire pură nu va rămâne în inimile lor – dar să știți aceasta: dacă vă veți smulge mâna dreaptă din mâna lui Dumnezeu, cu mâna stângă veți strânge mâna fiarei care vă va trage și vă va devora cu strânsoarea sa. Când vă deschideți în fața celui rău, el vă intră în suflet și nu vă lasă nicio clipă de liniște. Datorită liberului vostru arbitru, voi veți încerca să luptați cu el, dar nu veți fi suficient de puternici.

Pe urmă se va crea Rămășița, neînfricată și marcată cu Lumina Feței Mele, care va aduna milioane de oameni din cele patru colțuri ale Pământului pentru a le vesti Adevărul. Ei vor predica Evangheliile, vor vesti Cuvântul Meu și nu se vor abate niciodată de la Adevăr. Vor fi disprețuiți, batjocoriți, persecutați, trădați – chiar și de către cei mai apropiați de ei – și, totuși, ei nu își vor lua ochii de la Mine.

Lumea nu va primi Adevărul cu brațele deschise, căci va fi fost îndoctrinată cu evlavie falsă și va simți satisfacție deoarece în acea etapă, păcatul va fi negat, în toate formele lui.

În orice război nu poate exista decât un singur învingător. Când omul luptă împotriva lui Dumnezeu, el va eșua întotdeauna. Când omul trece de partea înșelătorului, el va fi aruncat afară și nu va mai vedea niciodată Lumina Feței Mele.

Rugați-vă, iubita Mea Rămășiță, pentru cei care vor fi păcăliți de către anticrist. Eu vreau ca aceste suflete să fie aduse sub Protecția Mea. Ei nu Mă vor căuta pe Mine, dar prin rugăciunile voastre, Tatăl Meu va interveni astfel încât ei să poată ajunge în Marea Mea Milostivire.

Al vostru Isus