Miercuri, 12 martie 2014 la ora 21:08

Preaiubita Mea fiică, când un om se separă de Mine, Eu îl urmez până la capătul pământului pentru a-l aduce înapoi lângă Mine. El Mă poate insulta, poate comite atrocități teribile, poate merge până la a idolatriza orice formă de rău, inclusiv până la a se face sclavul satanei, însă Eu nu-l abandonez niciodată.

Eu voi interveni în viața lui sub multe forme. Voi introduce în viața lui iubirea adevărată; îi voi deschide inima către iubirea față de aproapele; îi voi trezi conștiința; voi îngădui să sufere din pricina altora – doar pentru a-l face să fie mai smerit și, prin urmare, mai deschis către Mine, Isus Cristos. Îl voi face să vadă simplitatea lumii în toată frumusețea ei plină de glorie, așa cum a fost creată de către Tatăl Meu, pentru a-l atrage departe de falsitățile care-i distrug viața. Prin intermediul copiilor, îi arăt cât este de important să pună nevoile celor care se bazează pe el înaintea nevoilor sale. Îl voi face să izbucnească în râs; îi voi arăta mari acte de bunăvoință, prin intermediul sufletelor curate; îi voi arăta slăbiciunile sale, pentru a cunoaște că el nu este mai mare decât Dumnezeu. Eu pot chiar să îngădui ca boala să se abată asupra lui, dacă asta îl va face să Mi se predea Mie, și în acest caz, Mila Mea va fi foarte mare. Astfel, este cel mai probabil ca asemenea suflete să se întoarcă la Mine și ele vor fi – și pot fi – salvate de către Mine.

Cât de multe eforturi sunt făcute de către Mine, iubitul vostru Isus Cristos, pentru a duce fiecare suflet în siguranța Brațelor Mele – la Adăpostul Meu. Și cât de mulți dintre voi încă mai merg pe alte căi și Mă ignoră pe Mine.

Eu intervin prin intermediul mesajelor date profeților și vizionarilor autentici, iar acestea au convertit milioane de suflete. Eu trimit semne; revărs Haruri din Cer; vă aduc Daruri prin Sfintele Sacramente și milioane de suflete se convertesc. Din păcate, nu s-au întors destul de mulți la Mine și, de aceea, Eu nu mă voi odihni până când fiecare semn, fiecare miracol, fiecare Dar, fiecare profeție și fiecare Intervenție nu se va fi epuizat, înainte de a veni să judec.

Va fi o zi tristă dacă ei, cei care refuză Darurile Mele și Intervenția Mea, vor sta înaintea Mea în Ziua cea Mare și vor continua să Mă respingă. Chiar și atunci, când Eu le voi da ocazia să-și lase mândria la o parte și să vină la Mine, ei tot Mă vor refuza. Până atunci, nu va mai fi rămas nimic nefăcut din ceea aș fi putut face Eu pentru a le aduce Viața Eternă, pe care însă ei nu au vrut să o primească. Vă veți mira cum se poate întâmpla așa ceva, iar Eu am să vă explic.

Când diavolul ispitește un suflet, trebuie să treacă un timp până când el izbutește să-și facă un adăpost solid înăuntrul acelui suflet. Dar, odată ce l-a devorat, el dictează fiecare mișcare pe care acea persoană o va face – cum gândește, cum comunică cu alții, cum păcătuiește, ca și tipul de păcate în care sufletul respectiv se va complace. Puternica stăpânire pe care satana o are asupra lui vine din faptul că reușește să-l convingă că Dumnezeu este rău. Satana va convinge acel suflet că el este Dumnezeu și că, de fapt, Dumnezeu este cel rău. Iată cum aceste suflete sunt distruse de diavol – prin viclenie întortocheată și prin manipulare. Atât de întunecate devin aceste suflete, încât a sta în Lumina Mea le provoacă o durere cumplită și trebuie să-și ascundă fețele dinaintea Mea. Lacrimile Mele se vor fi oprit până atunci, dar Tristețea Mea va fi fără sfârșit.

Al vostru Isus