Joi, 13 martie 2014 la ora 20:45

Mult iubita Mea fiică, Protecția Mea se extinde în acest moment asupra tuturor copiilor Mei din lume care Mă iubesc. Eu o dăruiesc din abundență, din cauza amenințărilor cu care se confruntă omenirea în această perioadă a istoriei.

Voi, copiii Mei, trebuie să vă rugați pentru fiecare dintre cei care sunt pierduți pentru Mine. Eu tânjesc după ei. Doresc cu ardoare dragostea lor. Eu plâng pentru ei. Aștept ziua când ei vor înțelege Legământul Meu, creat de Mine de la început. Pentru că aceasta este perioada finală – ultimul capitol al îndeplinirii Voinței Mele Sfinte. Prin acest Legământ al Meu, Eu am dăruit omului timpul necesar să își vină în fire și să își dea seama de ceea ce este el și de ceea ce el nu este. Omul a fost creat de Mâna Mea iubitoare după Chipul Meu. Eu am revărsat în sufletul său Dragostea Mea, i-am dat libertate completă, prin Darul Meu al liberului arbitru și al alegerii libere. Eu nu am vrut niciodată ca omul să mă iubească la rândul său din frică față de Mine. Am vrut doar ca el să Mă iubească așa cum l-am iubit Eu. I-am creat pe Îngerii Mei înainte de om, pentru a Mă sluji, dar datorită Iubirii Mele pentru ei și lor le-am oferit Darul liberului arbitru.

Omul a suferit din cauza trădării lui Lucifer.

El, Lucifer, a fost iubit și favorizat de Mine. El a primit daruri și puteri extraordinare și mulți Îngeri i-au slujit lui. Când l-am creat pe om, Lucifer a avut o izbucnire violentă de gelozie. El nu a putut suporta faptul că Eu Îmi iubeam copiii atât de mult și astfel a plănuit să Mă despartă de copiii Mei. El i-a ispitit pe Adam și Eva și aceasta a însemnat că ei, prin voința lor liberă, nu au recunoscut Puterea Mea și s-au gândit – așa cum a făcut-o și Lucifer – că puteau obține Puterea Mea și puteau revendica o parte din Divinitatea Mea. Lucifer, împreună cu îngerii loiali lui – care au comis cu toții, atunci ca și acum, atrocități împotriva copiilor Mei – au fost aruncați în abis pentru veșnicie.

Dar datorită voinței lor libere – pe care le-am dăruit-o liber și cu Dragoste față de omenire – Eu nu le-am retras niciodată acest dar [oamenilor]. Prin urmare, am creat Legământul pentru a le recâștiga sufletele, prin Planurile Mele de a-i mântui. Ei au primit daruri uriașe din partea Mea. Am trimis profeți ca să îi avertizeze asupra pericolelor ce apar în cazul în care ei cedează ispitei diavolului. Le-am dat Cele Zece Porunci pentru a-i îndruma și a-i ajuta să trăiască potrivit Voinței Mele. Le-am trimis lor pe Fiul Meu, Carne din Carnea Mea, să le aducă libertate față de Iad. Ei nu au vrut să accepte aceasta, dar moartea Lui pe Cruce a fost momentul hotărâtor în Planul Meu pentru Legământul Final.

Cartea Adevărului este ultima parte a Intervenției Mele, înainte de Ultima Zi, când îi voi aduna pe toți copiii Mei înapoi în Paradisul pe care l-am creat pentru ei de la început. Cei care ascultă Adevărul și rămân credincioși Cuvântului Meu Sfânt vor primi mult ajutor de la Mine. Cei care nu ascultă vor primi și ei ajutorul Meu prin viața pe care ei o duc, prin dragostea pe care o arată altora și prin puritatea sufletului lor. Eu îi voi primi, de îndată ce vor recunoaște că acceptă Mâna Milostivirii care le va fi întinsă de către Fiul Meu.

Cea din urmă etapă a îndeplinirii Legământului Meu va fi una dureroasă. Din cauza influenței satanei și a demonilor săi, mulți oameni vor fi înșelați și se vor închina lui și tuturor servitorilor lui care se află printre voi. Eu voi tolera, însă numai pentru o perioadă scurtă, suferința sufletelor și greutățile care vor fi suportate de mulți oameni inocenți. Apoi Îi voi șterge pe dușmanii Mei de pe fața Pământului. Vă promit, dragi copii, că vă voi ușura suferința, durerea și teama, dăruindu-vă Haruri și Binecuvântări puternice. Voi veți fi protejați de cercul Ierarhiei Mele de Îngeri.

Pentru a Mă ruga să îndepărtez teama și durerea voastră și să vă acord protecția în fața persecuției, vă rog să recitați această rugăciune.

Rugăciunea (140) a Cruciadei de Rugăciune: Pentru Protecție din partea Ierarhiei Îngerilor

"Tată Preaiubit, Dumnezeule al Creației întregi, Dumnezeule Preaînalt, acordă-mi Har și Protecție prin Ierarhia Ta de Îngeri. Fă-mă să mă concentrez asupra Iubirii Tale pentru fiecare dintre copiii Tăi, indiferent cât de mult Te ofensează ei. Ajută-mă să răspândesc vestea Legământului Final pentru a pregăti lumea pentru A Doua Venire a lui Isus Cristos, fără teamă în inima mea. Acordă-mi Harurile și Binecuvântările Tale speciale pentru a mă ridica deasupra persecuției la care sunt supus de satana, de demonii săi și de agenții săi de pe pământ. Nu mă lăsa niciodată să mă tem de dușmanii Tăi. Dăruiește-mi puterea ca, în Numele lui Dumnezeu, sa-i iubesc pe dușmanii mei și pe cei care mă persecută. Amin ."

Copii, voi trebuie să rămâneți puternici în aceste timpuri. Să nu ascultați niciodată ura și veninul care vor acoperi Pământul din cauza infestării care va veni. Ignorându-le, puteți cel mai bine să-Mi slujiți Mie, fără nicio răutate în inimile voastre.

Pregătiți-vă, pentru că în lume este pe cale să erupă multă răutate, care va fi îndreptată împotriva Mea, Dumnezeu Cel Preaînalt, și a Fiului Meu iubit, Isus Cristos. Rugați-vă pentru cei care vor fi absorbiți într-un vid de minciuni care nu le vor aduce decât suferință.

Râmâneți întru Mine, cu Mine și pentru Mine.

Mult iubitul vostru Tată, Dumnezeu Cel Preaînalt

Mesajul contine

Pentru Protecție din partea Ierarhiei Îngerilor
Rugăciunea (140) a Cruciadei de Rugăciune

Tată Preaiubit, Dumnezeule al Creației întregi, Dumnezeule Preaînalt, acordă-mi Har și Protecție prin Ierarhia Ta de Îngeri.

Fă-mă să mă concentrez asupra Iubirii Tale pentru fiecare dintre copiii Tăi,... citește tot