Sâmbătă, 15 martie 2014 la ora 20:10

Prea iubita mea fiică, în timp ce apostazia se propagă în valuri în Biserica Mea, toți cei care îmi slujesc Mie vor fi supuși, din interior, la cea mai mare încercare. Crizele interne din Biserica Mea de pe Pământ vor presupune, pentru mulți dintre preoții Mei, suferințe din cauza unei dileme îngrozitoare. Credința multora dintre ei a fost deja zdruncinată și ei vor trebui să aleagă dacă doresc să urmeze o nouă doctrina substitut care va înlocui Cuvântul, sau să rămână fideli Dreptei Credințe. Chiar și cei mai credincioși dintre ei vor fi copleșiți de vocile puternice ale impostorilor și vor începe să pună la îndoială semnificația Învățăturilor Mele în lumea de azi, când păcatul va fi declarat a nu mai avea nicio importanță.

Se pregătește calea pentru ca semințele să fie semănate, iar fiul satanei va fi în curând gata să îmbrățișeze noua biserică falsă. Biserica Mea va suferi o perioadă de teribilă întunecime iar Crucificarea Mea va fi îndurată de fiecare suflet care Îmi rămâne loial Mie. Dușmanii Mei vor face declarații zdrobitoare și radicale, cerând ca tot ceea ce insultă Numele Meu Sfânt să fie declarat acceptabil în ochii Bisericii Mele. Din cauza păcatului lașității, foarte puțini dintre clerici vor lupta împotriva desacralizării, dar să știți următoarele. Dacă ei vor lua parte la sacrificii false, sacramente false și învățături false, pe care vor încerca apoi să le impună discipolilor Mei loiali, Eu îi voi declara ca nemaifiind demni să stea înaintea Mea.

Mare parte a suferinței pe care o vor indura oamenii obișnuiți va veni din mâna celor care au intrat în Biserica Mea prin mijloace false. Când vă vor spune că Trupul Meu înseamnă altceva decât Trupul Meu fizic, să știți atunci că sfânta împărtășanie pe care o veți primi nu va fi parte din Mine. Nu trebuie să le permiteți niciodată să schimbe însemnătatea Sfintei Euharistii. Doar atunci când Sfânta Euharistie va fi înlăturată complet, anticristul va intra în Biserica Mea și o va prelua. Aceasta va fi ziua când veți ști că lumea politică va fuziona cu bisericile Creștine de pretutindeni și că Eu nu voi mai fi Prezent în ele. Cu toate astea, Biserica Mea nu poate muri niciodată, și deci Rămășita Mea va fi cea care va păstra aprinsă Lumina Mea și va păstra vie Prezența Mea, iar mulți vor trebui să caute Bisericile ascunse și pe acei slujitori sfințiți ai Mei care, prin Harul lui Dumnezeu, reușesc să păstreze Biserica Mea intactă.

Să nu presupuneți niciodată că fiul satanei, anticristul, va apărea într-un mod agresiv sau ca un dictator malefic, deoarece nu acesta va fi stilul său. Dimpotrivă, el va avea mulți prieteni. El va fi iubit de multe guverne, ca și de dușmanii Mei din interiorul Bisericii Mele, care vor aplauda zgomotos fiecare mișcare a sa, până i se va oferi o poziție onorifică în Biserica Mea. Cardinali, episcopi și alți membri ai Bisericii Mele vor vorbi constant despre el și îl vor lăuda în omiliile lor. Puterea lui de seducție va fi atât de puternică încât va fi hipnotizantă. El, prin puterea supranaturală a satanei, îi va atrage pe toți aceia care iau decizii în Biserica Mea, până când, cu timpul, ei vor face plecăciuni în fața lui ca și cum el ar fi Eu.

Prin membrii ambițioși ai clerului, care s-au depărtat de credința lor însă, cu toate acestea, încă au fost binecuvântați cu Darul Sfintei Preoții, anticristul va câștiga un surplus de putere. Prin acești bieți trădători rătăciți ai Mei, el va scoate și ultima fărâmă de putere din Biserica Mea, până când aceasta va fi pregătită pentru ca el să intre în ea ca noul ei conducător. În toată această perioadă de întunecime, inamicii Mei vor avea, într-un mod liniștitor și seducător, o extraordinară pricepere de a prezenta minciunile ca fiind Adevărul. Doar aceia care vor continua să se roage pentru protecție și care îl vor demasca pe satana în toate modurile în care au fost învățați, vor fi în măsură să scape din ghearele anticristului.

Al vostru, Isus