Duminică, 23 martie 2014 la ora 11:30

Fiica Mea mult iubită, este important să extindeți și dincolo de casele voastre iubirea pe care fiecare dintre voi o are pentru familia sa. Vă îndemn să priviți spre cei pe care îi cunoașteți sau nu, spre dușmanii voștri, precum și spre cei apropiați vouă, ca și cum ar fi frații voștri de sânge. Atât de mulți oameni au uitat cum să-I iubească pe ceilalți așa cum v-am iubit Eu. Nu este ușor să îi iubești pe străini, dar Eu vă spun – fiți buni cu ceilalți și arătați-le respect, chiar și atunci când ei vă resping. Mai presus de toate trebuie să le arătați bunăvoință. Trebuie să vă îngrijiți de nevoile celorlalți ca și cum chiar Eu v-aș trimite direct ca să vă îngrijiți de ei.

Când v-am dat Cuvântul Meu, Dorința Mea a fost ca toate sufletele să fie salvate. Pentru a fi salvați, nu trebuie să fiți egoiști îngrijindu-vă doar de sufletele voastre proprii. Voi, iubiții mei discipoli, aveți datoria de a împărtăși și altora Darurile pe care vi le aduc acum prin aceste Mesaje. Împărtășiți Iubirea Mea cu ceilalți și mai ales cu dușmanii voștri. Rugați-vă pentru toți aceia care au nevoie de Intervenția Mea. Aveți răbdare cu ei. După ce le oferiți Darurile Mele, Rugăciunile Mele și Pecetea Dumnezeului celui Viu, trebuie să vă retrageți, oferindu-le timp pentru a se întoarce la Mine.

Eu nu vă învăț să-i forțați pe oameni să accepte Cartea Adevărului. Prin libera lor voință, va fi alegerea lor dacă vor sau nu să Mă asculte. Asigurați-i pe acești oameni că eu, Isus Cristos, voi face orice Intervenție pentru a le câștiga sufletele. Cei mai slabi dintre ei vor răspunde într-un fel chemării Mele. Cei care au ură pentru Mine în sufletele lor vor descoperi într-un moment anume, o pace în inimile lor, și nu vor înțelege de unde vine aceasta. Mereu trebuie să aduceți sufletele la Mine, prin iubire și răbdare.

La ce îmi folosește dacă un om este adus în fața Mea forțat și zbătându-se? Este inutil. Rugăciunile Cruciadei, pe care le-am dat lumii, sunt atât de puternice încât prin Iubirea lui Dumnezeu, Eu voi arăta sufletelor celor pentru care vă rugați mare Iubire, Compasiune și Milostivire. Tot ceea ce trebuie să faceți este să le dați Rugăciunile și apoi să-mi cereți să aduc aceste suflete la Mine. Eu nu resping niciodată păcătosul care are cel mai mult nevoie de Milostivirea Mea.

Al vostru Isus