Joi, 27 martie 2014 la ora 14:30

Mult iubita Mea fiică, este dorința Mea ca cei credincioși Mie, incluzând creștinii de toate confesiunile, să petreacă mai mult timp în preajma Mea în această perioadă.

Indiferent cât de aproape credeți că sunteți de Mine, cel rău va face toate eforturile ca să vă ispitească să faceți tot felul de nelegiuiri. Niciunul dintre voi nu este suficient de puternic în credință încât să poată rezista influenței spiritului rău. Trebuie să vă străduiți să petreceți mai mult timp în rugăciune, zilnic, și să folosiți acest timp pentru a construi în jurul vostru armura necesară pentru protecția voastră, dacă vreți să Îmi rămâneți fideli Mie. Dacă nu veți comunica cu Mine, prin rugăciune și Sacramente, veți deveni slabi și nesiguri de iubirea voastră față de Mine și atunci veți deveni deschiși spre îndoieli asupra Învățăturilor Mele, a Promisiunilor Mele și a Puterii Mele. Vor fi foarte dificile încercările la care veți fi supuși, cauzate de introducerea terorii ce va fi instituită asupra adevăraților Mei discipoli care vor rămâne neclintiți în devotamentul lor față de Sfântul Cuvânt al lui Dumnezeu.

Ați primit de la Dumnezeu liberul arbitru ca un drept din naștere, și totuși acei impostori care vor invada Biserica Mea vor încerca să vi-l ia. Veți fi forțați să acceptați neadevăruri, prezentate sub masca noilor interpretări ale Sfintelor Evanghelii și, dacă veți îndrăzni să le puneți la îndoială, veți fi aruncați în dizgrație. Foarte mulți dintre voi, din lașitate, orbire și o devoțiune greșită fața de cei care se presupune că îmi conduc turma Mea, vă veți pomeni îmbrățișând falsa doctrină.

Falsa doctrină care va fi introdusă, va fi camuflată cu grijă prin cuvinte iubitoare. Vor fi trei modalități prin care să vă dați seama că falsa doctrină nu vine de la Mine. Ea va plasa nevoile celor păcătoși în prima linie, declarând că trebuie să vă rugați pentru a înălța înaintea lui Dumnezeu dreptul omului de a păcătui. În al doilea rând, vi se va cere să declarați că păcatul este ceva natural și că nu trebuie să vă temeți niciodată de viitor din cauza păcatului – pentru că Dumnezeu nu îl va respinge niciodată pe un păcătos și că toți copii Săi vor intra în Paradis. În al treilea rând, vi se va spune că Sacramentele trebuie adaptate de la originile lor creștine pentru a îi atrage pe păgâni, care merită să li se respecte drepturile omului, chiar și în fața lui Dumnezeu. Când aceste lucruri se vor întâmpla, va însemna un singur lucru: omul va prezenta în fața altarelor Bisericilor Mele de pretutindeni propria sa interpretare asupra Legilor lăsate de Dumnezeu – în funcție de ce îi convine și ce nu. El se va aștepta apoi ca Dumnezeu să se plece în fața pretențiilor omului. De fapt, el îi va dicta lui Dumnezeu pentru că se va crede mai mare decât Mine.

Eu voi alunga de la Mine aceste suflete pentru că nu vor mai putea să se declare a fi Creștini. Lăsându-se intimidați de păgâni, ei vor deveni asemenea păgânilor. Nu este loc în Împărăția Mea pentru cei care nu Mi se dăruiesc Mie așa cum i-am învățat Eu când am venit pe Pământ. În anii care urmează, va fi dificil să rămâneți loiali Învățăturilor Mele, pentru că aceia care pretind că Mă reprezintă pe Mine vă vor induce într-o gravă eroare, după cum a fost profețit. Fiți vigilenți. Observați ceea ce vi se va cere să acceptați ca substitut al Cuvântului Meu Sfânt. Cei care au cu adevărat discernământ, dat lor prin puterea Duhului Sfânt, vor recunoaște imediat când se vor întâmpla aceste lucruri. Alții nu vor fi binecuvântați pentru că nu au fost atenți la tot ceea ce i-am învățat Eu. Ei se vor regăsi într-un loc foarte întunecos și singuratic, fără ca prezența Mea să lumineze calea spre Adevăr. Acel timp se apropie tot mai mult.

Al vostru Isus