Miercuri, 08 iunie 2011 la ora 21:00

Fiica Mea iubită, astăzi sunt bucuros pentru credința de care dau dovadă iubiții Mei discipoli din întreaga lume, care prin aceste mesaje sunt atenți la chemarea Mea. Mă bucur de credința profundă pe care Mi-o arată copiii Mei iubiți, într-o lume care Mă refuză. Scumpii Mei copii care cred în Mine, Îmi aduc lacrimi de bucurie în vremurile de tristețe.

Dacă nu ar exista cei cu un profund devotament pentru Mine, aș fi neconsolat.

Copiii Mei care Mă iubiți, acum trebuie să Mă ascultați. Lăsați-Mă să vă iau în brațe și să vă explic importanța credinței voastre. Credința voastră este ca o flacără ce arde în inima Mea și care nu se stinge niciodată. Poate că ea doar pâlpâie uneori, însă Eu vă voi insufla energia necesară ca să țineți această flacără aprinsă. Copiii Mei, voi, care sunteți copiii Luminii, veți mistui întunericul însă trebuie să fiți uniți, ca să luptați împotriva lui Anticrist.

Satana nu poate învinge, pentru că aceasta este imposibil

Trebuie să înțelegeți mereu acest fapt important: el, înșelătorul, nu poate și nu va învinge pentru că este imposibil. De aceea trebuie să acceptați că Lumina Mea și a Tatălui Meu Veșnic nu se va diminua niciodată. Această Lumină nu se va stinge niciodată, însă întunericul va ademeni acele sărmane suflete care vor fi atrase spre el. Acești sărmani copii ai Mei, induși în eroare, sunt și ei în Inima Mea și înseamnă la fel de mult pentru Mine ca și voi. Dragii Mei copii, ca în orice familie, voi trebuie să vă îngrijiți de frații voștri nestatornici. Indiferent cât de grave sunt păcatele lor, niciodată să nu-i judecați. Aduceți-i înapoi la Mine. Vorbiți cu ei. Rugați-vă pentru ei Rozariul Milostivirii Divine și astfel ei pot fi salvați din ghearele celui rău în clipa morții.

Strigați acum de pe culmile munților. Amintiți-le tuturor Adevărul. Ignorați-le batjocurile. Dar când le explicați copiilor Mei cât de mult îi iubesc Eu, să nu-i forțați să vă accepte opiniile. Mai degrabă explicați-le simplu că Dumnezeu Tatăl i-a creat. Spuneți-le că Tatăl M-a trimis pe Mine, Unicul Său Fiu, ca să-i salvez, ca să le dea o șansă la Viața Veșnică. Apoi să le spuneți că îi iubesc și că sunt alături de fiecare dintre ei, în fiecare minut al zilei.

Chiar și atunci când Mă resping și le fac rău celorlalți, Eu tot alături de ei sunt, în speranța că se reîntorc la Mine și-Mi cer ajutorul. Când vor face asta, îi voi îmbrățișa cu lacrimi de bucurie și de ușurare. Ajutați-Mă să salvez aceste suflete dragi. Nu lăsați ca înșelătorul să-i ia de la Mine. Ei sunt familia voastră. Familia Mea. Noi toți suntem una. Chiar și pierderea unui singur suflet ar fi prea mult.

Vă mulțumesc, copiii Mei de pretutindeni. Să știți că, prin Duhul Sfânt, Prezenta Mea este acum printre voi mai puternică decât oricând de-a lungul istoriei. Luați-Mă de mână și veniți cu Mine în Noul Paradis pe Pământ care în viitor va fi căminul vostru glorios.

Mântuitorul vostru iubit,  Isus Cristos, Regele Milostivirii