Duminică, 26 iunie 2011 la ora 18:00

Iubita Mea fiică, timpul este aproape. A mai rămas puțin timp pentru a avertiza și a pregăti sărmanele suflete care vor fi atât de șocate în timpul Avertismentului încât nu își vor da seama ce se petrece. Trebuie să li se spună, ca să știe la ce să se aștepte. Dacă își vor deschide inimile în acest măreț moment al Divinei Milostiviri, vor primi șansa la Viața Veșnică.

Marele Avertisment este manifestarea Divinei Mele Milostiviri, dăruită sorei Faustina. Acest mare act al Milostivirii Mele a fost prezis, iar în timpul Avertismentului, Marea Mea Milostivire va cuprinde întreaga lume. Sângele Meu și Apa vor țâșni, astfel încât toți veți cunoaște, în sfârșit, Adevărul. Spune-le celor care nu cred în Mine sau în Tatăl Meu Veșnic că acest eveniment va avea loc. Și apoi, când se va întâmpla, ei vor fi capabili să reziste la șocul Milostivirii Mele care va salva milioane de suflete din ghearele satanei în timpul Avertismentului. Adevărul, când va fi dezvăluit, va salva multe suflete de la flăcările iadului.

Duhul Sfânt, care va fi prezent de atunci în copiii Mei pretutindeni, va ajuta la zădărnicirea muncii satanei. Toți va trebui să răspândiți în lume modul în care omenirea trebuie să-și pregătească sufletele din timp. Pentru că, chiar și credincioșii trebuie să înțeleagă că și ei vor fi tulburați emoțional când își vor vedea trecutul păcătos așa cum îl văd Eu.

Acum vă chem pe toți să căutați spovada.

Ceilalți Creștini trebuie să îngenuncheze și să se roage pentru iertare. Celor care nu au certitudinea veridicității acestei profeții le spun: păstrați-vă inimile deschise, pentru că în momentul în care veți fi martorii acestui eveniment ecologic dar supranatural, va trebui să înțelegeți că acesta este cel mai mare miracol pe care-l veți vedea vreodată și este marele Meu dar pentru voi toți.

Luați în considerare acest fapt. Va fi ca în Ultima Zi a Judecății, cu deosebirea că de data aceasta nu veți fi condamnați. Vi se va da șansa unui nou început, când sufletul vă va fi salvat pentru a vă permite să îl readuceți la nivelul pe care-l doresc.

Credincioșii să se roage acum din toată inima lor pentru ca ceilalți să fie salvați.

Mântuitorul vostru, Isus Cristos