Marți, 28 iunie 2011 la ora 19:30

Fiica Mea iubită, atunci când suferi pentru Mine, obstacolele peste care trebuie să treci devin tot mai înalte. Încercările înșelătorului de a te îndepărta de la această misiune nu au fost niciodată atât de intense. Trebuie să rămâi puternică și fermă în fața unor astfel de atacuri. Să știi că înșelătorul nu te va lua niciodată de la Mine, totuși el încă încearcă și va continua să încerce. Aceasta este una dintre cele mai dificile etape din misiunea ta. Este solitară, dificilă și îți aduce o profundă durere fizică și sufletească. Trebuie să crezi în Mine, ca să te pot ajuta să învingi aceste atacuri și să le recunoști ca ceea ce sunt ele de fapt.

Fiica Mea, ascultă-Mă acum. Trebuie să continui răspândirea rapidă a Cuvintelor Mele în întreaga lume, utilizând tot ajutorul trimis către tine. Eu îți trimit o mulțime de voluntari și deja activitatea lor dă roade.

Tot ceea ce trebuie să faci este să continui răspândirea Cuvintelor Mele pentru mântuirea sufletelor. Nu renunța niciodată. Știu că este o ispită pentru tine și îți este greu să reziști în fața jignirilor. Lasă-Mă să te țin strâns de mână, ca să primești puterea ce se cere de la tine. Binecuvântările Mele au fost revărsate asupra ta pentru a-ți întări armura, astfel ca nimic să nu împiedice lumea să audă vocea Mea.

Iubitorul vostru Mântuitor, Isus Cristos