Vineri, 08 iulie 2011 la ora 15:30

Fiica Mea multiubită, îmi dau seama că această muncă își lasă amprenta asupra ta și că ai nevoie să te odihnești pentru încă o săptămână, dar ascultă ceea ce am să îți spun.

Spune copiilor Mei să se trezească acum și să vadă tulburarea care există în lume, unde crizele financiare abundă. Spune-le că, deși lăcomia oamenilor a fost parțial răspunzătoare pentru scufundarea lor în datorii, criza bancară a fost planificată deliberat de către Unica Ordine Mondială.

Mulți dintre cei care citesc acest mesaj vor zâmbi și vor pune sub semnul întrebării acest fapt, dar ar trebui să știe că, dacă nu se ridică și nu își apără drepturile, vor fi nevoiți să accepte semnul Fiarei pentru a-și accesa banii.

Noua Monedă a Lumii va fi prezentată unei lumi neîncrezătoare

Noua Monedă Mondială, care va fi prezentată unei comunități neîncrezătoare, este concepută pentru a vă controla. Apoi, odată ce se va întâmpla acest lucru vor încerca să vă priveze de hrană. Dacă nu veți accepta această realitate acum, copiii Mei, veți fi lipsiți de apărare când veți ajunge sub controlul unei Noi Ordini Mondiale condusă de forțele masonice. Pregătiți-vă acum, copiii Mei, pentru că, deși Avertismentul va converti milioane de oameni, inclusiv dintre cei loiali Noii Ordini Mondiale, acest fapt nu va fi suficient pentru a-i opri pe sclavii satanei și ai lui anticrist. Când vă vor controla banii, vă va fi greu să vă apărați dreptul la proprietate, mâncare și sănătate, cele trei lucruri pe care le vor avea sub control, dacă nu începeți să vă faceți auzită opoziția acum. Opriți-i pe liderii voștri în proiectele lor. Nu-i lăsați să vă intimideze. Dacă sunteți suficient de atenți la acest plan monstruos, atunci îi puteți avertiza și pe alții.

Planificați-vă provizii alimentare acum

Planificați-vă provizii alimentare acum. Cultivați și cumpărați semințe, care vă vor ține în viață. Cumpărați monede de argint sau de aur, astfel încât să puteți cumpăra ceea ce vă este necesar. Cel mai important, găsiți locații unde să vă puteți întâlni ca grup pentru a oferi Sfânta Jertfă a Liturghiei. Pentru că în timp, bisericile voastre vor fi arse până în temelii.

Slujitorii Satanei sunt ca furnicile, se înmulțesc cu miile

Nu acceptați Semnul, cipul Fiarei. Rugați-vă, rugați-vă pentru ca locuința voastră să primească binecuvântări speciale ce vă vor proteja de armata care va încerca să vă scoată afară din casele voastre. Slujitorii Satanei sunt ca furnicile. Ei se multiplică cu miile în fiecare ceas. Voi, copiii Mei, trebuie să vă rugați acum și să luptați împotriva acestei serii de nelegiuiri planificate de către Noua Ordine Mondială, care de-abia așteaptă momentul să controleze lumea.

Planificați astfel încât să aveți lumânări binecuvântate în casa voastră. Strângeți-le acum pentru că ele vă vor ține în lumina protectoare. Dacă nu doriți să deveniți sclavi ai acestei doctrine îngrozitoare, atunci trebuie să planificați acum.

Cumpărați butelii de gaz (sobe), pături, alimente uscate și conserve, tablete de purificare a apei, lumânări, împreună cu icoane, pentru a vă susține pe voi și familiile voastre în timpul Marii Pedepse, care va urma după Avertisment.

Rugăciunile atenuează deja impactul Marii Pedepse, dar voi, copiii Mei, trebuie să fiți în alertă în orice moment. Dacă sunteți atenți în pregătirile voastre veți fi capabili să supraviețuiți marelui bombardament dirijat, care va fi mai rău decât ceea ce s-a întâmplat evreilor sub domnia lui Hitler, discipolul satanei.

Luați aminte la acest avertisment cu calm. Pentru că, pregătindu-vă, vă veți proteja de planul abominabil al Noii Ordini Mondiale. Pentru aceia dintre voi care sunt implicați în Noua Ordine Mondială, auziți-mă acum. Căiți-vă pentru toate. Luați în seamă Avertismentul pentru ceea ce vă oferă el – o șansă să întoarceți spatele satanei și flăcărilor iadului.

Sfaturi pentru slujitorii Bisericii

Slujitorilor Mei Sfințiți, vă spun acestea. Ațintiți-vă ochii asupra Mea acum și rugați-vă la Duhul Sfânt să vă păstrați vigilența, astfel încât să puteți recunoaște pe Profetul Mincinos, de îndată ce el se va arăta în mijlocul vostru. Apoi, va trebui să vă adunați în grupuri pentru a vă asigura că copiii Mei vor putea primi Preasfânta Euharistie în timpul persecuției.

Mâna Tatălui meu este gata să cadă acum, cu forță mare, asupra acelor lideri aroganți ai băncilor, ai puterilor occidentale și de răsărit care doresc în secret să vă controleze pe toți. Tatăl Meu Etern va distruge totul în urma lor, pentru a împiedica persecuția finală pe care aceștia o pun la cale împotriva copiilor Săi. El nu va admite aceasta. Amintiți-vă, copii, Dumnezeu Tatăl Veșnic vrea să vă protejeze pe toți. Răbdarea Sa a ajuns la capăt acum. El, până în ultima clipă, îi va accepta pe cei care se întorc spre El pentru iertare. Cu toate acestea, El trebuie acum să oprească acele regimuri malefice de la ororile pe care le provoacă asupra Creației Sale.

El face acest lucru datorită iubirii pentru copiii Săi. Pentru aceia care spun că Dumnezeu Tatăl nu poate fi supărat pentru că El îi iubește pe toți, să știți acestea. Da, El este mânios și mânia lui este justificată din cauza nedreptăților pline de răutate care sunt săvârșite asupra iubitei Sale familii. Încă o dată El îi va uni pe toți copiii Lui, ca să trăiască în pace, pentru eternitate.

Amintiți-vă, copii, să observați toate semnele din jurul vostru, multitudinea de războaie, lipsa de bani, lipsa de hrană, lipsa de asistență medicală, și să recunoașteți că aceasta este lucrarea celui rău. Aceasta nu este lucrarea lui Dumnezeu, Tatăl Veșnic.

El nu va mai accepta acest comportament. Fiți recunoscători că El intervine, pentru că altfel Creația Lui ar fi distrusă. Iar El nu va permite ca acest lucru să se întâmple.

Al vostru iubit Isus,  Mântuitorul Omenirii, Salvatorul Lumii